YagAA 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2005 witam! co sądzicie o tych ofertach? http://hosting.optymalizacja.com/pl/ warto sie w którąś z nich zabawić...bo ceny są ładne,nawet bardzo,ale czy to nie jest wyrzucenie pieniędzy w błoto?:> btw serwer potrzebny jest na strone z torrentami,więc wiadomo,że potrzeba dużo trafficu... Pozdrawiam YagAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 Oferty sa niezle, trzeba to przyznac. Przy okazji fajny sposob na zarobienie troche $$ (wszystko to linki do programow partnerskich). Jakby michal to czytal to pozdrawiam Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 problem w tym ze torrentownie to nie tylko wielki trafik ale także ogromne obciązenie serwera (mówimy o popularnych serwisach). tak więc jeśli planujesz więcej niz 1000 UU dziennie to predzej czy pozniej wylecisz z takiego hostingu (nie mówie juz o nielegalu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 @Fobi kto Ci powiedział,że są to oferty programów partnerskich?ja tego nie zauważyłem... @normanos mam zamiar mieć dużo więcej niż 1000 uniq;] YagAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 To z calego serca zyczymy Ci nie zablokowania konta w ciagu jednego dnia ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 mam zamiar mieć dużo więcej niż 1000 uniq;] Ciekawe co to za serwis/portal będzie . Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 czytelnik: btw serwer potrzebny jest na strone z torrentami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 OK. sorry nie doczytałem :-) Ale dziex pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 pytałem sie o opinie dot. tych serwerów,a Wy se jakiś chat zrobiliście?:|| ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2005 cóż czytelnik ma problemy z... czytaniem yagaa: nie uciagniesz torrentowni na hostingu. a na marnym dedyku bedzie to chodzilo jak clickplik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach