Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 No Tobie ona się nie podobała więc nie wiem, jak Ci pasuje to dla mnie może być . Jak reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 nie wiem o jakiej mowa, więc pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 klubre.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 (edytowany) No Tobie ona się nie podobała więc nie wiem, jak Ci pasuje to dla mnie może być . Jak reszta? W końcu napisałem że później się zobaczy Ale możemy tam "wbić" żeby nie myśleć do soboty co/gdzie/i jak ... Jak ktoś szuka noclegu to polecam: Moon Hostel - obok mojego domu Tylko bardziej się opłaca w kilka osób. Edytowano Wrzesień 23, 2008 przez najdmen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=14101 Liczę że ktoś z WHT Team się pojawi :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 wiadomo juz o ktorej i gdzie dokladnie spotkanie sie odbedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 Liczę że ktoś z WHT Team się pojawi :> za daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 wiadomo juz o ktorej i gdzie dokladnie spotkanie sie odbedzie? o 17 w re Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 o 17 w re ooo... blisko rynku - spoks - dzieki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 pochwalcie się jak było, niestety zostałem skutecznie powstrzymany przed przyjazdem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 pochwalcie się jak było, niestety zostałem skutecznie powstrzymany przed przyjazdem Ogólnie średnio, dużo lepiej na pierwszym zlocie, lecz nie ma się co dziwić skoro spora ilość osób nie dotarła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach