sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2008 Myślę, że to co podałeś powyżej, trochę później, na początku pewnie każdy chciałby pogadać, a nie przekrzykiwać muzykę ; - ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 dokladnie, 'u Louisa' w soboty wieczorami aby pogadac trzeba przekrzykiwac muzyke wiec raczej ten pomysl odpada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 Można coś spokojnego i w miarę cichego ? Czytanie z ust w 100% niezbyt mnie napawa optymizmem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 Park? Ale bym prosił nie kpić i żartować z tego powodu. To nie moja wina że tak jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 mam nadzieję że temat nadal aktualny i nie będę zmuszony rozmawiać z Adasiem na rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Jak najbardziej z tym że na maila napisał mi tylko cal. Nie wiem zbytnio jak to zorganizować czy zrobić listę osób które mają być czy zrobić założenie: "Kto ma być to będzie"? No i kwestia najważniejsza, lokal. Czekam na Wasze propozycje. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Co do lokalu to moze cos blisko rynku... np. 'pod jaszczurami' muzyka jest jak wszedzie ale nie przeszkadza w rozmowie Lista to dobry pomysl, proponuje dopisywanie sie: 1) 2) 3) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Raczej wysyłanie mi zgłoszeń na maila . Nie chcę mi się przeglądać 8 stron tematu w poszukiwaniu tych co się wpisali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam, Czy impreza bedzie trwała od rana do wieczora czy to bedzie taki 2 dniowy meeting ? Jak dwa dni .. to mam male zapytanie, czy znajdzie sie ktos kto by mnie przenocowal pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam,Czy impreza bedzie trwała od rana do wieczora czy to bedzie taki 2 dniowy meeting ? Jak dwa dni .. to mam male zapytanie, czy znajdzie sie ktos kto by mnie przenocowal pzdr to chyba zależy od zdrowia ekipy która się zbierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 a z noclegiem, czy ktos sie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Jakies hotele na pewno sa w Krakowie, znalazlem kilka nawet fajnych. Ponad to, sa akademiki - koszty od 40 zl za dobe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Jakies hotele na pewno sa w Krakowie, znalazlem kilka nawet fajnych. Ponad to, sa akademiki - koszty od 40 zl za dobe. fajnie, czy mogłbys podac jakis telefon kontaktowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 Hey, spotkanie już nie długo Jednak zostaje przy starym sposobie "zapisów" Chciał bym aby wszystkie osoby które mają zamiar być na zlocie w dniu 27 Września dały mi znać na email [<zloty.wht.krakow[Małpka-Z-Z00]gmail.com>]. Podając najlepiej swój nr telefonu i nick (ew. Imię i nazwisko). Mam nadzieję ze w kilku najbliższych dniach wybierzemy knajpę i będę mógł napisać nowy temat z oficjalną informacją o zlocie. Sprężamy się Panowie ! P.S Wiadomość dla osób z poprzedniego zlotu którzy podawali mi już swoje dane = ' wystarczy że napiszecie że się zjawicie ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 fajnie, czy mogłbys podac jakis telefon kontaktowy Wystarczy poszukać bo hosteli jest pełno i można się przespać nawet za 30 zł. - oczywiście nie oczekuj 5 gwiazdek Linux ja potwierdzam obecność jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 A będą jakieś panie w tym hotelu ? Coś jak w AXEJet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 Wysłałęm juz kolejnego maila, bo nie pamietam czy adres ten sam. Dajcie znac gdzie sie widzimy, z dokladnym adresem a na pewno bede. Co do hoteli - wiadomo, sa tansze i drozsze - w tych drugich na pewno beda jakies panie Jak ktos znajdzie fajny hotelik do konca tego tygodnia niech da znac, ja wybieram dla siebie hotel w poniedzialek/wtorek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 też się zjawię, mam blisko więc chyba hotelu nie będę potrzebował, choć nigdy nie wiadomo Co do hoteli - wiadomo, sa tansze i drozsze - w tych drugich na pewno beda jakies panie a w tych pierwszych taksówki dowiozą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 A ja jednak muszę odwołać swoją obecność na meeting koszty w tym miesiącu zjadły mnie i raczej nie mogę sobie pozwolić na taki wyjazd Sorry chłopacy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 Pewnie podejdę @Edart spokojnie, ostatnio była zabawa dosłownie do białego rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 A ja jednak muszę odwołać swoją obecność na meeting koszty w tym miesiącu zjadły mnie i raczej nie mogę sobie pozwolić na taki wyjazd Sorry chłopacy ;( No tak, wiedziałem.. :] Nie masz na łapówkę więc nie wyjdziesz z czarnej strefy. Twój problem ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 miałem już budżet na to ale wyszedł koszt kupna nowej klawiatury i naprawa samochodu i po wszystkiemu 1k w plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 Jakby to powiedzieć "Jest szansa", że dotrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Hey, niestety nie wiem gdzie moglibyśmy się spotkać a meeting już za 5 dni . Może ktoś coś wybierze? :/ Pozdrawiam i z góry dzięki za help w organizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Hey, niestety nie wiem gdzie moglibyśmy się spotkać a meeting już za 5 dni . Może ktoś coś wybierze? :/ Pozdrawiam i z góry dzięki za help w organizacji. o to może znowu ta "pozycjonerska" knajpa o potem to się przeniesiemy jak nam będzie pasować ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach