Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Heh, no to Panowie odświeżam Chętni na spotkanie w takim terminie niech dają znać na maila zloty.wht.krakow@gmail.com bo szybko zapycha mi się pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 Heh, no to Panowie odświeżam Chętni na spotkanie w takim terminie niech dają znać na maila zloty.wht.krakow@gmail.com bo szybko zapycha mi się pw Have just done :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Chłopaki a może paintball ?? Taka imprezka mega integracyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Jeżeli fundujesz lub refundujesz to jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 hehe no niestety zrzutka albo quady ... :-D nie wychodzi drogo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Ja jutro zmykam do Zakopanego, więc przykro mi chłopaki. Następnym razem. Co do paintballa czy quadów - ja jak najbardziej jestem za. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Jeśli miała by być taka zabawa, to ja się też pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 zainteresowany Ale wolałbym zeby zostala rzucona jakas konkretna data, studiuje zaocznie wiec z weekendami róznie bywa Na tyg bardziej Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Data już jest dawno ustalona - Patrz pierwsza strona tego tematu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 zrobię wam na złość i pojawię się ;P P.S Jest ktoś w stanie mi gdzieś jakiś mega tani nocleg tam znaleźć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 Po co Ci nocleg Ostatnio niektórzy bawili się d orana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 lubię mieć przynajmniej z 4 h snu ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 zrobię wam na złość i pojawię się ;P Ooo nie, to będzie Sosnowiec vs Reszta świata xD. Ja jak już pisałem na wcześniejszym meetingu mogę 1 osobę przenocować, pozostaje kwestia tego czy pasuje Ci wracać o 4-5 nad ranem (bo wcześniej busa/autobusu nie mam) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 i wrócę bez butów telefonu dokumentów itp przynajmniej przespać sie chwile u kogoś ogarnąć się względnie i na pociąg/pks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 Ty się martw lepiej jak wyjechać z czarnej strefy a nie gdzie przenocować . Coś wymyślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 @kisek To nie bierz telefonu, butów i innych rzeczy które mogę Ci ukraść i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 zrobię wam na złość i pojawię się ;P jakbyś jechał przez Olkusz to może zrobimy "podkład" przed główną imprezą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 Jak coś to na PW do mnie Edart ;P to jakieś PKS będą jechać na pewno do krk z Olkusza ;P wiec na pewno się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 Jak coś to na PW do mnie Edart ;P to jakieś PKS będą jechać na pewno do krk z Olkusza ;P wiec na pewno się dogadamy jeżdżą minibusy i pks-y, zgadamy się, może jeszcze ktoś tranzytem przez Olkusz jedzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 ktoś ze stolicy sie wybiera? jeśli tak to może zorganizujemy jakis transport razem albo chociaż w pociągu nie bedzie nudno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 Zaczynam się gubić. To kiedy to spotkanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 Tak, spotkanie jest 27 Września i jest to sobota. Pod koniec pierwszej strony sprostowałem i przeprosiłem pomyłkę (poj.. mi się ). Sorry, miałem na myśli 27* . Dzięki za poprawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 Ja proponuję http://www.ulouisa.com/ (i tu pewnie Adrian Sz. się ze mną zgodzi) albo: http://www.cienklub.com/main.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach