Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Hello, wychodzę do Was z pytaniem kiedy pasuje Wam zorganizowanie kolejnego local-meetingu wht w Krakowie. Tak jak poprzednio mogę się podjąć całej organizacji o ile nie znajdzie się ktoś lepszy xD. Proponujcie w tym temacie m.in: miesiące (np. Koniec Września). Na razie bez konkretnych dat, wspomnijcie czy wolicie weekendy czy dni powszednie. Liczę na ~80% obecność osób które zjawiły się na pierwszym spotkaniu . Temat piszę dużo wcześniej, może uda nam się ustalić jakiś termin z ~2tyg-1mc wyprzedzeniem. Po tym spotkaniu można by zebrać większą grupkę osób i pojechać w głąb Polski ( bo takie jest założenie spotkań lokalnych, prawda? ) P.S Proszę o wpisywanie się tylko osób zainteresowanych . Pozdro 600 () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Zainteresowany Proponuje konkretna date spotkania 11-12 pazdziernika! pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Koniec września również mi pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Ja się piszę - termin do uzgodnienia, raczej weekendy mam wolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Witajcie, dzięki, że piszecie z wyprzedzeniem. Mi pasują weekendy, przyjadę aż z Poznania. 26-28.08 mi pasuje, jak również kolejne weekendy października. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Zainteresowany Proponuje konkretna date spotkania 11-12 pazdziernika! pasuje? Nie bardzo 11 paź jest White Sensation we Wrocławiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Nie bardzo 11 paź jest White Sensation we Wrocławiu miały pisać tylko osoby zainteresowane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 A kto powiedział że nie jestem zainteresowany Czekam tylko aż będzie konkretna data Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Hmm.. na kolejnym spotkaniu chciał bym zmienić 2 rzeczy a) Umówienie się w lepszym miejscu, jak jednak okazało się wystąpiły pewne problemy w "odnalezieniu się". Impreza w jakiejś knajpie z dobrym zasięgiem.. Jeżeli chodzi o telefony to tam była dupa zbita, 0 zasięgu i kontaktu z światem . Panowie, co powiecie na 27 Września (Ostatni weekend miesiąca? ) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Panowie, co powiecie na 27 Września (Ostatni weekend miesiąca? ) Mi pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Panowie, co powiecie na 27 Września (Ostatni weekend miesiąca? ) Pozdrawiam dla mnie ok, pasuje i przyjade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 I hope so Teraz niech wypowiedzą się Panowie którzy byli na pierwszym meetingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Ja jestem chętny, byleby w jakiś weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 W zasadzie dowolny termin (weekend). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Jeżeli tylko zbierze się dobra ekipa - jestem zawsze zwarty i gotowy : - ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Heh, mam nadzieję że będzie tak jak przewidywaliśmy (czyt. że na drugim meetingu pojawi się znacznie więcej osób ) . Myślę że 28 będzie terminem w porządku (widzę że Wam pasuje) więc niech tak będzie . Godzina taka jak wcześniej (16.Zer0-Zer0), czy może jest jeszcze za wcześniej na wybranie godziny? //Edit - Zaraz napiszę PW z pytaniem do Bartka czy wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Sorry, miałem na myśli 27* . Dzięki za poprawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Bartek jeszcze nie wie. Chyba wreszcie miał Ole zabrać do Zakopanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Lubie Was, ale na miejscu Bartka też bym wolał z Olą do Zakopca jechać ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 to zróbmy tak: Batrek jedzie do kraka, a my z Olą do zakopca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Haha, my czyli kto? Chyba nie chcecie go tam samego zostawić ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Ok, reasumując: Bartek do Krakowa, a ja z Olą do Zakopca (normanos będziesz prowadził, żeby nie było, że Cie nie zabraliśmy : p) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach