michciu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Witam! Z racji tego, że firma (agnat.eu) wystawiła nam fakturę jesteśmy zmuszeni szukać nowego hostingu, ponieważ cenowo oferta agnatu jest zbyt uboga. Poszukuje solidnego serwera, z cPanel lub podobnym php5 + mysql około 2GB pojemności duży transfer, miesięcznie przez galerie idzie około 10GB (od nowego sezonu filmy które mamy zamiar załączać po każdym meczu) cena ~ 300zł Zdarza się, że mamy około 1000 unikalnych odwiedzin dziennie. Link do statystyk: http://stat.4u.pl/?pazi1 Link do strony: www.sprstal.mielec.pl Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 z filmami to raczej pod VPS... 300zł... miesięcznie? bo rocznie to raczej zapomnij, chyba, że w USA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michciu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 z filmami to raczej pod VPS...300zł... miesięcznie? bo rocznie to raczej zapomnij, chyba, że w USA... nie określiłem się jasno, filmy oczywiście kilkuminutowe, i jestem pewien, że napewno coś by to utrzymało (ew. zawsze jest youtube) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Poszukuje solidnego serwera, z cPanel lub podobnymphp5 + mysql około 2GB pojemności duży transfer, miesięcznie przez galerie idzie około 10GB (od nowego sezonu filmy które mamy zamiar załączać po każdym meczu) cena ~ 300zł Jeśli tylko może to być 300zł netto (366zł brutto) to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, a konkretnie z planem hostingowym biznes pro. Proszę również zapoznać się z działem "O firmie", oraz jego poszczególnymi sekcjami. Możliwe, że zawarte w tym dziale informacje zachęcą Pana do naszej oferty i przekonają, że warto zapłacić troszkę więcej niż Pan początkowo planował. Oczywiście jest także możliwość skorzystania z 14 dniowego okresu testowego. nie określiłem się jasno, filmy oczywiście kilkuminutowe, i jestem pewien, że napewno coś by to utrzymało (ew. zawsze jest youtube) W przypadku filmów polecałbym jednak jak to już zostało wyżej napisane własny VPS/RPS. Jeśli serwis ma być utrzymywany na hostingu współdzielonym (np. u nas) to skorzystanie z usług serwisu YouTube czy Google Video będzie tu najlepszym możliwym rozwiązaniem. W razie zainteresowania naszą ofertą, zapraszam do kontaktu z BOK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Jeśli akceptujesz zmianę panelu na DirectAdmin zapraszam Cię do zapoznania się z ofertą Hekko.pl. Jeśli żaden z pakietów nie odpowiada3Twoim wymaganiom możemy ułożyć specjalny plan pod specjalne wymagania. Pracujemy na profesjonalnych serwerach DELL oraz IBM zlokalizowanych w profesjonalnej serwerowni w Gdańsku - więcej: O firmie. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do działu kontakt bądź na PW. Dla każdego konta dajemy 14 dni darmowego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michciu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 zastanawiam sie nad neteasy/hekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Witam. Przeczytałem dokładnie Pana post i przedstawiam naszą ofertę konta odpowiednią dla Pana. Pro max: od 46 zł za kwartał (3 mies) Pojemność 6000 Mb - 100 Gb transfer miesięczny Więcej informacji o php, mysql,email etc na stronie http://active-hosting.pl/oferty/tanie-konta-www.html Może Pan zakupić ten pakiet oczywiście na pół roku = 140,00zł jak i rok 250,00zł (netto) Fakturę VAT Wystawiamy na życzenie klienta. Pozdrawiam Damian Miodek Active Hosting Global Sun World 58-500 Jelenia Góra ul. Bydgoska 1 tel/fax (0-75)64-36-838 NIP: 611-225-84-80PL REGON: 020673893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Jesli filmy beda konwertowane przed wyslaniem na serwer to nie ma problemu z trzymaniem tego na hostingu wspoldzielonym. Tylko kwestia transferu jaki pozra filmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach