Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Zastanawiałem się czemu ciągle nie mam konta no więc napisałem do nich email i po 2 min przyszedł mi Email że konto zostało założone ;D Kilka min później dostałem jeszcze tego maila : Hello, We are really sorry for the delay in your provisioning. We just got the paypal email but it was dated from 4 hours ago. We have just provisioned your VPS. If you have any issues, please let us know. PS: jeszcze jedno : Uplink Traffic(KB/s): 256 Jestem początkującym ale jeśli dobrze rozumiem to upload taki jak na Neo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Skopiowałem to z maila od nich Ale w sumie czego wymagać od VPS za 8 zł ? Tutaj macie dokładny Email: Quota Information: Disk Quota (MB): 1024 Number Of Backups: 2 Burstable Memory (MB)(openvz Only): 384 Guaranteed Memory (MB)(openvz Only): 128 Number Of Processes(openvz Only): Unlimited Real Memory Usage (MB)(xen Only): Unlimited Cpu Usage (%) 100/CPU: 25 Traffic (MB/month): 76800 Uplink Traffic(KB/s): 256 Swap (MB)(xen Only): Unlimited Number Of Ipaddresses: 1 CPU UNITS (default 1000): Unlimited IO Priority (0-7): 7 Number Of CPUS: 1 Enable Iptables (only For Openvz): on Allow Backup Schedule: on Allow Backing Up: on Second Level Quota (only For Openvz): on Tak jak wysłali nic nie zmieniałem , kupiłem VPS po to by się uczyć 8 zł mi nie szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Skopiowałem to z maila od nich Ale w sumie czego wymagać od VPS za 8 zł ? Tutaj macie dokładny Email: Quota Information: Disk Quota (MB): 1024 Number Of Backups: 2 Burstable Memory (MB)(openvz Only): 384 Guaranteed Memory (MB)(openvz Only): 128 Number Of Processes(openvz Only): Unlimited Real Memory Usage (MB)(xen Only): Unlimited Cpu Usage (%) 100/CPU: 25 Traffic (MB/month): 76800 Uplink Traffic(KB/s): 256 Swap (MB)(xen Only): Unlimited Number Of Ipaddresses: 1 CPU UNITS (default 1000): Unlimited IO Priority (0-7): 7 Number Of CPUS: 1 Enable Iptables (only For Openvz): on Allow Backup Schedule: on Allow Backing Up: on Second Level Quota (only For Openvz): on Tak jak wysłali nic nie zmieniałem , kupiłem VPS po to by się uczyć 8 zł mi nie szkoda Jak na VPS za 8 zl nie jest zle , w sam raz dla osob ktore chca pouczyc sie i poeksperymentowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Ja bym nie powierzyl swoich danych firmie, ktora nie ma czegos co przypomina wpis do EDG i NIP, ale oferta sama w sobie ciekawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Ja bym nie powierzyl swoich danych firmie, ktora nie ma czegos co przypomina wpis do EDG i NIP,ale oferta sama w sobie ciekawa... Ale tu nie ma nikt na mysli jakis powaznych zamiarow wszystko dla zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Czyli raczej nie mam co się brać za stawianie tam serwisu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Czyli raczej nie mam co się brać za stawianie tam serwisu? przegladnij sobie angielskie WHT , nie ma problemow z nimi ,takze to zalezy od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Jeśli robisz codziennie backup, to nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Jeśli robisz codziennie backup, to nie ma problemu. Wątpie żeby ta firma to był jakis walek, ale zawsze można przecież robić sobie backup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 NA stronie nie mają danych firmy, tak więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 To może ktoś zapyta o dane ? Support odpowiada bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Nie widzę nigdzie opcji edytuj więc pisze nowego posta. Jest pewien problem a mianowicie szybkość pobierania danych (10,5 kB/s) wczoraj wszystko było ok ściągało się ok. 2000 kB/s czy tylko u mnie tak wolno pobiera dane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 No i koniec vpsrepublic.com R.I.P. Hello to all VPSRepublic Customers, As we have been the subject to numerous DDoS attacks because of our insanely low pricing we have decided that it is time to move on. Please contact us for individual refunds as not all customers were paying at the time of cancellation. We will be refunding all paying accounts. For those of you concerned with your data, don't worry, we have it for you and it is not going anywhere. In the coming hours and days we will be getting all the data from the machine, creating zips of the home DIRs at which point we will provide each user with a private download link for their data. Not all users care about their data, so, you must request a data backup in to get it. To get a refund and or your data backup files do the following: Send [email="admin@vpsrepublic.com"]admin@vpsrepublic.com[/email] the following information: -username -paypal email address -VPS IP Once we have that information we can get all accounts refunded and all the data back to the correct owners. Again we are sorry for all of the inconvenience. Feel free to post your discontent to those who DDoS'ed us on [url="http://webhostingtalk.com/"]webhostingtalk.com[/url]. If you have any other questions which have not been addressed in this email, please feel free to contact us. We are here to help in making this as painless as possible. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Ha, a mówiłem, że to nie moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 A wczoraj pół WHT tam kupiło konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Może oni taką ilość zamówień potraktowali jako atak DDoS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Ale muszę przyznać że mnie teraz zaskoczyli Użytkownik Jesse Kielhorn (JKielhorn@echoservers.com) dokonał całkowitego lub częściowego zwrotu pieniędzy za dokonaną przez Ciebie płatność. Komunikat od handlowca: ---------------------------------------------------------------- Szczegóły pierwotnej płatności ---------------------------------------------------------------- Data wysłania płatności: 22 sierpnia 2008 Kwota: $3,50 USD No i jeszcze się pyta ? Hello, Refund completed. Do you need any data? Kind Regards, VPSRepublic Nigdy się z tym jeszcze nie spotkałem myślałem że mam po 3,50 $ a tu Zna ktoś jakąś inna firme która oferuję VPS za około 5-6 $ ?^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 A miałem sporą ochotę na te serwery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 vpsrepublic.com działa już . A jak się pytałem czy mają w planach powrót do VPS-sów to pisali że nie . Ciekawe czy teraz dłużej pociągnie niż wtedy zaraz kupuje vpska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 dziś założyłem tam VPS'a za 9,5 $ i obciążam go na maxa, zobaczymy, czy coś usłyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 dziś założyłem tam VPS'a za 9,5 $ i obciążam go na maxa, zobaczymy, czy coś usłyszę Niedługo można się spodziewać zamknięcia sprzedaży dla Polaków... Nie ma się co dziwić jak znajdują się tacy ludzie jak Ty:) Kupujesz vpsa za marne grosze i wyciągasz z niego więcej niż powinieneś, żeby sprawdzić czy coś Ci powiedzą... głupota... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 Po prostu - trudne dzieciństwo. gratuluje kultury (tobie też vServ) ani jedno ani drugie, od tego w vps'ie wydziela się zasoby by każdy mógł na nim działać niezależnie (w miarę) i jak firma jest poważna, to zadba by jeden nie przeszkadzał drugiemu lub zwróci uwagę, właśnie po to jest okres testowy, by się potem nie zdziwić po miesiącu jak nagle się firmie coś odwidzi, vps to nie hosting współdziekony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Jak tam u nich z czasami odpowiedzi supportu? Ktoś ma już u nich dłużej VPS-a, jakie wrażenia? Coś nie piszą o bazowej konfiguracji platformy :/ Bójcie się bo oto jam nadchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Ja mam tam od początku konto no i różnie to bywa z supportem raz dostałem odpowiedź w 10 min a innym razem czekałem 2h . Więcej niestety nie mogę napisać bo używam VPS tylko do nauki administracji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Jak tam u nich z czasami odpowiedzi supportu? Ktoś ma już u nich dłużej VPS-a, jakie wrażenia? Coś nie piszą o bazowej konfiguracji platformy :/ Bójcie się bo oto jam nadchodzę z mojej strony bardzo dobre, serwer matka nie jest przeciążony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach