kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Witam, Szukalem dzis jakiegos taniego VPS-a w USA , tarfilem na bardzoo fajna oferte znacie moze ta firme? ceny i specyfikacje jak dla mnie sa super, wiadomo ping bedzie slaby ale da jakos rade www.vpsrepublic.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rezor 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Można o nich poczytać co nieco na zagranicznym WHT ;P Opinie maja jak narazie ok (ale to świeża firma). Pingowac można adres 67.205.151.3 (z chello ~180 wiec norma jak na USA). Moim zdaniem warto testować zwłaszcza ze najtańszy plan kosztuje około 8zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 No wlasnie sprawdzilem, na zagranicznym WHT, opinie maja nie ztargana jeszcze, chyba zamowie na probe tego za 8 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 To jedna z tych "firm" która nie grzeszy danymi kontaktowymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Fakt moze nie ma danych podanych na stronie, ale 8 zl za vos-a to nie majatek , jak narazie nie ma reklamacji na angielskim WHT pod ich adresem takze spokojnie osoby chcace sie pouczyc, moga brac vpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 No za 512MB raku 21 zł miesięcznie to bardzo super oferta. Po co ja kupowałem tego RPSa w OVH ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Bo RPS' to Francja, a ta oferta to USA? Poza tym, aż z ciekawości kupiłem sobie VPS'a za 8 zł Dostałem 600Mhz z Quad Q6600 (1 rdzeń), VPS jak na razie chodzi dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Bo RPS' to Francja, a ta oferta to USA? Poza tym, aż z ciekawości kupiłem sobie VPS'a za 8 zł Dostałem 600Mhz z Quad Q6600 (1 rdzeń), VPS jak na razie chodzi dobrze. Duze są lagi na shh ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Pracować się bez problemu da. Pingi w granicach 180-210 ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Pracować się bez problemu da. Pingi w granicach 180-210 ms. A jaki panel maja HyperVM czy cos innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Napisz coś więcej, jak z zapisem i odczytem dysku? BO na tym RPSie tragedia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Bo to RPS, więc co się dziwisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 HyperVM, ale dają nawet możliwość wykonywania backupów, czego np. w cheapvps nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 HyperVM, ale dają nawet możliwość wykonywania backupów, czego np. w cheapvps nie było. O to niezle nawet backup przydatna rzecz, a ile jest dostepnej pamieci w tym najtanszym tak jak napisane 384mb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 dokładnie 128MB-384MB. Jak za cenę 3.5 Dolara to jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 dokładnie 128MB-384MB. Jak za cenę 3.5 Dolara to jest ok. No to biore pod jakiś śmietnik 8zl nie majatek 2 browary mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 W cheapvps jest i był backup (w końcu jest to, co w hypervm). Jeszcze jest za 4,5$ vpsempire.com też od a2b2 (chyba wchłonęli jakąś firmę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Ja miałem w cheapvps VPS'a na Xenie i nie miałem dostępu do backupu. Podczas wykonywania wyskakiwał błąd o braku miejsca. Na mój ticket dostałem odpowiedź, że backup wykonuja tylko oni i nie ma możliwości zrobienia tego samemu. Pomijam już, że ten VPS w vpsrepublic, mimo iż jest w USA działa mi o niebo lepiej niż cheapvps w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 W cheapvps jest i był backup (w końcu jest to, co w hypervm).Jeszcze jest za 4,5$ vpsempire.com też od a2b2 (chyba wchłonęli jakąś firmę). vpsrepublic.com ma lepsza oferte wlasnie wycenili mi moj wlasny plan: 10 GB HDD 200 GB taffic Dedicated RAM 512 Burstable RAM 1024 2 Ip 7,50$ /mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Witam Mam pewien problem pierwszy raz płaciłem przez PayPal i nie wiem dokładnie co teraz zrobić dostałem taki email od PayPal. Witaj, Andrzej Cieślar, Pomyślnie zarejestrowano subskrypcję VPS Republic VPS 1 dokonaną za pośrednictwem systemu PayPal. Pierwsza płatność subskrypcyjna w wysokości $3,50 USD została już wysłana do Jesse Kielhorn. Czyli teraz co muszę czekać aż wyślą mi login i pass ? Czy jak ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 To /chyba/ oznacza, że kasa została wysłana do vps republic i musisz czekać na mail od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Skontaktują sie z toba i przysla ci maila z danymi do serwera.. chyba ze juz dostales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Pomyślnie zarejestrowano subskrypcję VPS Republic VPS 1 dokonaną za pośrednictwem systemu PayPal.Pierwsza płatność subskrypcyjna w wysokości $3,50 USD została już wysłana do Jesse Kielhorn. Subskrypcja to automatycznie pobieranie i wysyłanie (co miesiąc) pieniędzy przez PayPal... Tak, żebyś się nie zdziwił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Subskrypcja to automatycznie pobieranie i wysyłanie (co miesiąc) pieniędzy przez PayPal... Tak, żebyś się nie zdziwił Wiem , wiem Ale chyba można to anulować nie ? Skontaktują sie z toba i przysla ci maila z danymi do serwera.. chyba ze juz dostales ? Jeszcze nie ;/ Mam nadzieję że jutro już będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Wiem , wiem Ale chyba można to anulować nie ?Jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach