www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 http://kfweb.pl/?mode=4 - nie ma to jak bok na mailach z interii I jest też najbardziej pro oferta na allegro: http://allegro.pl/item418927008_profesjona...limitow%5D.html Moim zdnaiem allegro powinno wyrywać takie chwasty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 widziałeś ich portfolio? w ogóle NIPu i REGONu nie ma, ale to portfolio.. jesli to ich, to jaja : ) jeśli kradzione, to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 Portfolio świetne. Raczej ich bo na allegro też mają ciekawą grafę. Tylko czemu krzaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 Nie podobają mi się Rendery ich modeli 3d. Zbyt dużo mają refleksów, w ogóle wygląda to zbyt nie realistycznie. Szkoda że nie pokazali siatki, ale mimo wszystko wydaje mi się że nie jest dobrze dopracowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 Nie chodzi o technikę, chodzi o treść.. że jakiś (p)oseł czy kandydat.. i takie tam, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 Nie chodzi o technikę, chodzi o treść.. że jakiś (p)oseł czy kandydat.. i takie tam, heh Dokładnie mi chodziło o to logo PO etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 w ogóle NIPu i REGONu nie ma Jeśli wszystko co mają oferują JEDYNIE na Allegro, to go nie potrzebują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 ale oferta hostingowa jest na stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 ale oferta hostingowa jest na stronie Tylko ją tam przedstawiają, a to przecież mogą robić. Póki co nie widzę, by sprzedawali coś poza Allegro, więc nie ma co na nich psów wieszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 Ja psów nie wieszam, rozwaliły mnie tylko maile na interii u osób które oferują hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 To już nawet mogli wziąć darmową pocztę w Google for Domains. A tak to maile, które wysyłają klientom zawierają nieszablonową (i jakże oryginalną!) reklamę w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach