Topmek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Nie działa serwer http://91.205.74.120:2222/, na którym znajduje się mój serwis, nie działa również domena remader.pl, która jest na waszych DNSach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 U mnie już na pewno 3h nie działa (...) Tylko dla uściślenia: "s3" od ok. 02:32 dziś w nocy czasu polskiego. Po naszej stronie na chwile obecną nie ma żadnego problemu. A próbowali Państwo dostać się do s3.webh.pl np. z web-sniffer.net? Odpowiedź to "Connect to 91.205.74.120 on port 80 ... failed, Error 113: No route to host". Ponadto dla wielu - jeśli nie wszystkich - domen utrzymywanych na s3 nie istnieją żadne wpisy DNS na ns1 i ns2.webh.pl Tak tylko dla informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Topmek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Dzięki ciekawe ile czasu zajmie naprawa tego. Będzie trzeba się przenieść gdzieś, bo ostatnio coraz częściej się to zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 (edytowany) Piotr GRD spokojnie, awaria zostanie usunięta... :-) Gwarantowany uptime dla usług które są na s3 zostanie oczywiście zachowany Dzięki ciekawe ile czasu zajmie naprawa tego. Będzie trzeba się przenieść gdzieś, bo ostatnio coraz częściej się to zdarza. Będzie widoczna poprawa, ale to na dniach. Mimo wszystko proszę pamiętać o tym, że jest to usługa "MINI" Edytowano Styczeń 6, 2011 przez webh.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Topmek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Już serwer działa teraz czekam aż domena będzie, dlaczego zniknęły wpisy DNS? Hmm czyli usługa MINI nie musi działać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Usługa MINI ma zapewniony czas działania na poziomie 99% w skali roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Od około 14:10 dostęp do serwera jest przywrócony. Brakuje jeszcze wspomnianych wyżej wpisów DNS, ale zakładam, że to kwestia czasu. @ webh.pl Ja tylko informuję. Po zauważeniu odpowiedzi, że po Waszej stronie nie ma problemu wyszedłem z założenia, że możecie nie wiedzieć o istnieniu jakiegoś problemu, staram się więc pomóc identyfikując takowy. Osobiście nie jestem klientem webh.pl, więc i nie jestem w żaden sposób osobiście w problem zaangażowany. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Witajcie, na s3 mamy pewien problem natury technicznej. Przenosimy konta na nową maszynę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Ogólnie widzę że żadnych poprawek. Jak było tak jest... Macie przez cały czas jakieś problemy co kilka dni, najgorsze jest to że to się ciągnie dosyć długo ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Dosyć długo, problemy co kilka dni... hmm powiedz mi czy jesteś klientem i czy zgłaszałeś ten fakt. Bo ciągłe problemy mają, ale osoby które mocno przesadzają z wykorzystywanymi zasobami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Witam coś to forum też nawala, kasują się wpisy. Chciałem zapytać czy to awaria czy trzeba dokonać zmian w ustawieniach baz danych, gdyż w moich serwisach wystąpiły "Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" mimo iż nie było nic grzebane, trwa to kilka tygodni i nic się nie zmienia a zgłosił mi to jeden z użykowników serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Usuwane są wpisy niezgodne z regulaminem. Napisałem do Pana prywatną wiadomość. Proszę na nią odpisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Webh leży? Badanie webh.pl [194.28.51.40] z 32 bajtami danych:Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Statystyka badania ping dla 194.28.51.40: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 0, Utracone = 4 (100% straty), Śledzenie trasy do webh.pl [194.28.51.40]z maksymalną liczbą 30 przeskoków: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.1 2 * * * Upłynął limit czasu żądania. 3 * * * Upłynął limit czasu żądania. 4 34 ms 33 ms 34 ms poz-bg1.neo.tpnet.pl [83.1.4.9] 5 34 ms 34 ms 32 ms poz-r2.tpnet.pl [80.50.157.33] 6 41 ms 40 ms 40 ms 195.117.0.10 7 41 ms 41 ms 40 ms crowley-do-tp.crowley.pl [80.50.142.210] 8 40 ms 41 ms 41 ms 93.159.60.245 9 44 ms 45 ms 44 ms 93.159.60.254 10 * * * Upłynął limit czasu żądania. 11 * * * Upłynął limit czasu żądania. 12 * * * Upłynął limit czasu żądania. 13 * * * Upłynął limit czasu żądania. 14 * * * Upłynął limit czasu żądania. 15 * * * Upłynął limit czasu żądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Prace w serwerowni :-) Zaraz wstanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Ultima też leży, a to chyba nawet to samo DC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Ok, bo miałem już pisać na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Ultima też leży, a to chyba nawet to samo DC. Dokładnie, to, to samo DC Już działa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Ultima też leży, a to chyba nawet to samo DC. UH leżała tylko 3 minuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 UH leżała tylko 3 minuty. Tyle samo leżało Webh.pl ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Tyle samo leżało Webh.pl ;-) Tak też podejrzewałem Sorry za OT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) Znowu coś leży. Edit: 3min znowu Edytowano Maj 2, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Nocne marki... w południe by pewnie nie zauważyli, że coś przez krótki moment nie działa, o siódmej rano to już w ogóle zapomnij, ale o pierwszej w nocy - zawsze... ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Nocne marki... w południe by pewnie nie zauważyli, że coś przez krótki moment nie działa, o siódmej rano to już w ogóle zapomnij, ale o pierwszej w nocy - zawsze... ; ) o 7 rano to się śpi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Panowie nie róbcie offtopu bo później jesteśmy pokazywaniu w złym świetle przez ilość stron, a nie ich faktyczną zawartość :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karpaj 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2012 Mam problem z wejściem na ich stronę, moja strona zupełnie leży, a na VPS wejść nie mogę. Czy tylko ja mam ten problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach