Andrew 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2009 26 stron tematu, coś trzeba z tym w końcu zrobić. Najlepiej zamknąć. To już przerabialiśmy, byłoby to nie fair w stosunku do innych hostingów - im słabszy hosting tym więcej wpisów, proste. Fiercio[/url]' date='23 August 2009 - 12:05' timestamp='1251021904' post='174700']Tak się zastanawiam, czy to forum to support webh? Czy ktoś z tych marudzących pofatygował się o wysłanie maila do webh, że im coś nie działa? Stary nie wiesz co piszesz to zamilcz, gdyby webh miało jakikolwiek BOK to nikt by tu nie pisał, sam do nich napisz, zobaczycz jak działa ta "firma". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Andrew ty chyba też nie wiesz jak w chwili obecnej działa BOK skoro wypisujesz takie głupoty.... Odnośnie mulenia s2 to były problemy w SERWEROWNI dokładniej z łączem... ;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek_marecki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Za to teraz tez cos wyglada. ze lezy... strona webh.pl tez sie nie otwiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infinity 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Już śmiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2009 Były małe problemy w serwerowni, ale wszystko udało się naprawić. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Mój VPS leży i nie może się podnieść przez panel (cały czas down) Znowu jakieś problemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2009 Mogę prosić IP? Jest Pan klientem naszym czy Teredo? Pozdrawiam Edit: Widzę na pw ip, serwer został zrestartowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2009 No niestety, żaden restart nie pomagał musiałem zrestartować system na serwerze i dopiero pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 godzina 9:49 leży główna strona, jak i serwer www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 godzina 9:49 leży główna strona, jak i serwer www Ale webh też działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 ale u mnie nic nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Strona główna nie działa, ale problem chyba w efuturo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Tak problem jest raczej u efuturo ponieważ czasem webh działa, a czasem nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Strona główna nie działa, ale problem chyba w efuturo. Strona główna działa, efuturo też, brak na dedykach jakichkolwiek oznak niedziałania. Może problem dotyczy określonych sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Już wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Już wszystko działa. ... nie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Witam, mieliśmy problem z jednym switch-em do którego mieliśmy podpięte nasze maszyny. Problem został rozwiązany. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 teraz strona głowna działa , ale po za nią zadna strona nie wchodzi inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysto123 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 wywala baze , albo brak połączenia ale webh działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 pisałem e-mail do nich ze wywala baze to mnie mało obchodzi mam dwie strony statyczne pliki html bez mysql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 nie działa mi hosting WWW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Były małe problemy z s1 :-) Jak widać zostały rozwiązane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 00:22 leży główna + s1 edit: 00:38 trybi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 00:22 leży główna + s1 edit: 00:38 trybi Polnoc jest, i pewnie cos zminiaja kilka minut i gotowe... A tu jak zwykle post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Może zróbmy zasadę, minimum 3 godziny Offline, wtedy dopiero post. Baza Pana Bartosza, nie wytrzyma od takich postów jak tak dalej pójdzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach