Andrew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 To nie jakaś wada, da się z tym wytrzymać, tylko trochę brudzi drzewo. To się zdarza co któryś folder, jakby blokada, to nie będę co chwile Panu pisał że trzeba usunąć katalog, nieważne, proszę się tym nie przejmować, to kosmetyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 @Andrew obstawiam, że to kaprys TC. Nie raz spotkałem się z różnymi dziwnymi krzaczkami które działy się przy obsłudzie tego programu. Dlatego też polecam zapoznać się z alternatywnym klientem FTP, np. filezillą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infinity 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Trochę offtopujemy, ale możesz mieć właściciela katalogów/plików ustawionego jako "root" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korwin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Od rana mam problem z bazami danych.Coś chyba padło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 s2.webh.pl pad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Przyznam, iż z s2 są tylko problemy. Oraz dodam, że niebawem się skończą - mam nadzieję że Kamil za to info mnie nie zabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korwin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Znowu awaria. Już druga w tym tygodniu :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Awaria dysku ssd. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 To chyba najawaryjniejszy hosting na WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 s3 leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 znow cale webh lezy, to zaczyna byc nudne, to juz krzaki z wiadomo kąd działają stabilniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamuśka 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 U mnie leży i kwiczy od 3:58 ... ale może później zauważyłam ... o skryptach i błędach w DA nie wspomnę ... (prosimy od ponad tygodnia o naprawę) ech... Wczoraj doszliśmy z mężem do wniosku, że na forum trzeba pisać postulaty ...w dziale z opiniami, wtedy jest jakaś szansa na to, że dostanie się w miarę szybko odpowiedź i ewentualnie pomoc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Leży całą noc i nadal nic nie wiadomo. O Gg nie wspominam, bo od dwóch dni czekam na odpowiedź na pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Lezy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Lezy? Działa? Przynajmniej u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamuśka 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Leży! p*ole! Szukam nowego serwera.... toż to do niczego podobne nie jest!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Szanowni Państwo! Informujemy, że dzisiejsze zamulenia oraz różnego rodzaju błędy występujące na serwerze s2 spowodowane są ogromnym wzrostem (10-20x więcej niż standardowo) oglądalności jednego z serwisów położonych na tym serwerze. Ze względu na to, że dbamy o naszych użytkowników i wiemy jak dużo pracy kosztują ich serwisy postanowiliśmy przenieść użytkownika na maszynę która powinna bez problemu wytrzymać większe obciążenie generowane przez tego usera. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 Posprzatam tutaj i odblokuje. Wszystkim ludziom z goraca glowa zalecam przeczytanie tego: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=14331 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 Leżą bazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 Nie odnotowaliśmy żadnej awarii w dniu dzisiejszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 Nie odnotowaliśmy żadnej awarii w dniu dzisiejszym. a co dopiero wstałeś że nie widziałeś ? leżało i kwiczało bo mam u was konto... Dno sie robi z tego webh chyba ze zawsze tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 a co dopiero wstałeś że nie widziałeś ?leżało i kwiczało bo mam u was konto... Dno sie robi z tego webh chyba ze zawsze tak było. W dalszym ciągu podtrzymuje to co powiedziałem, nie było ŻADNEJ awarii. Jeżeli miałeś problem to dlaczego nie zgłosiłeś tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 Bo lepiej na forum napisac ze cos nie dziala ... Sobota nie warto pisac do BOKu, jeszcze glowe im zawracac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 MYSQL ERROR has occured MySQL Server is not responding Please try refreshing this page, or if problem persist, visit us later. We apologise for any problems. to pewnie hakerzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach