Mamuśka 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 Szanowni Państwo! Wszystko idzie w dobrym kierunku, już wkrótce sami się o tym przekonacie. Pozdrawiam Powiedz to tym moim pyskatym babom co się awanturują od jakiegoś czasu B) Płaczą, że im wcięło taaaaakie ''zaaaaa***iste treści'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Nic nie zginie, nie bój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Przepraszam, ale babą nie jestem jeżeli o mnie chodzi. Jest u mnie około 90k postów. W godzine ludzie piszą 100 postów. Co mam im mówić jak ich posty znikają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Przepraszam, ale babą nie jestem jeżeli o mnie chodzi. Jest u mnie około 90k postów. W godzine ludzie piszą 100 postów. Co mam im mówić jak ich posty znikają I moje forum cofnęło się o około 15 minut w przeszłość (posty zniknęły). Chyb trochę przesadzasz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Chyb trochę przesadzasz.... Dla niektórych jest ważne 100 postów, dla niektórych 10 więc jeśli dane się cofnęły to ma prawo marudzić... Z drugiej strony (nie, żebym się antywebh'owo nastawiał, ale) mało masz firm na rynku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Ja z Webh.pl nie narzekałem, no fakt bywały nieraz gorsze chwile. Co do cofnięcia jak ktoś wspomniał forum straciło godzine z historii, nie 15 minut. Nie chodzi tu o ilość postów, tylko o użytkowników ktorzy są wściekli ze ich posty zniknęły . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 @up - podaj adres forum na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamuśka 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Przepraszam, ale babą nie jestem jeżeli o mnie chodzi. Jest u mnie około 90k postów. W godzine ludzie piszą 100 postów. Ja mam prawie 240tys na jednym i 17tys na drugim i się nie chwalę (na jednym mam non stop po 300 online i setki w godzinę nie piszą ... może są nierozgarnięci .. ja nie wiem Co mam im mówić jak ich posty znikają?Coś wymyśl, ja powiedziałam, że zasilacz pie*r*dolnął i że same wiedzą jak to jest z rzeczami martwymi czasem ... przyjęły ze zrozumieniem i poszły się dalej kłócić na forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Mamuśka dała dobrą radę. Jak masz płacących KLIENTÓW, którym coś nie zadziałało, to masz problem. Jak masz nie płacących UŻYSZKODNIKÓW, którzy wieszają na Tobie psy za to, że im parę postów na forum wcięło, to aż tak się nie przejmuj. A jeśli zależy Ci na 100% bezawaryjności, backupie uaktualnianym co minutę itp, to może wykup własnego solidnego dedyka z szybkimi dyskami SAS/SSD na raidzie, zatrudnij do tego admina, który to ogarnie. I zapłać kilka tysięcy miesięcznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Już chyba nie macie żadnych problemów? Jak macie jakieś blędy itd to proszę zgłaszać na poczta@webh.pl :-) Teraz powinno już działać wszystko stabilnie i szybkop :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infinity 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 s2 leży - od rana muliło. Load do 55 dochodził :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 mi działa, tj. s2.webh.pl, bądź też s2.webh.pl:2222. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infinity 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 No teraz i mi działa. Nerwowy jestem, bo od rana "szarpie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Ale tu dużo stron już jest... ;D Użytkownikiem webh.pl nie jestem, ale jak piszecie że posty znikają Wam na forum to jest już źle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 że posty znikają Wam na forum to jest już źle... A to wszystkie hostingi są bezawaryjne, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Chyba coś się znów Wam sypie, nie działa FTP, tylko via HTTP (z TC nie da się zalogować) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Mówisz o s2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Co znaczy te S2, zawsze wpisuje normalnie nazwe hosta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Witam, jak nie może się Pan połączyć z FTP przez webh.pl to proponuje użycie hosta s1.webh.pl ;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Co znaczy te S2 Numer serwera czyli s1.webh.pl s2.webh.pl s3.webh.pl itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 poczekajcie z tym tasiemcem, Kamil robi wielkie zmiany i będziecie mieć dalej fajnie , i tanio PS. proszę bez żadnych powiązań,nie mam z tą firmą nic wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Przez s1.webh.pl weszło. Czy to normalne że są katalogi które utworzyłem wcześniej, których usunąć się nie da teraz. Trochę to dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Zależy w jaki sposób zostały utworzone. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Normalnie w TC, teraz są już niepotrzebne to chce usunąć, niby wszystko leci, jednak po usunięciu katalogi nadal istnieją, natomiast da się zmienić nazwy tych folderów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 W takim razie proszę o kontakt via poczta@webh.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach