Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 U mnie śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groft Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Ta... Już się naśmigało. 2 godziny działało. Konkretnej informacji jak nie było, tak nie ma. Fajny hosting. Taki 'wyluzowany'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Drodzy Państwo padł jeden z dysków na serwerze. Wszystkie dane zostały przywrócone na nowy dysk,a w chwili obecnej podłączany jest dysk ssd na którym będą znajdować się bazy danych. Proszę o cierpliwość, dzisiaj skończą się nasze problemy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 U mnie śmiga. TO fajne bo mi nie xD nawet webh.pl nie dziala i jak tu łapać sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 MI działa webh.pl ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Bo jakies 5 min temu wstało wszystko. Zobaczymy ile to pochodzi ^^ pytanie poprawiliscie coś z bazami danych? zeby bylo lepiej? @edit2 czemu jak klikam na tabele w PMA to wyskakuje aby otworzyc/sciagnac... a ja chce tylko je zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Czy juz kazdemu powinno dzialac? Bo u mnie jest od okolo 10 minut caly czas jeden blad z pewnym plikiem i nie wiem czy sprawdzac, czy czekac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 qrde kazda tabela mi sie otwiera podglad a ta którą ja chce to nie .. bo wyskakuje sql.php jak daje przeglądaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Fatal error: Cannot run code from this file in conjunction with non encoded files in /***/forum/includes/lang_extend_mac.php on line 964 Zeby bylo jeszcze zabawniej - nie ma takiej linijki jak 964 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Fatal error: Cannot run code from this file in conjunction with non encoded files in /***/forum/includes/lang_extend_mac.php on line 964 Zeby bylo jeszcze zabawniej - nie ma takiej linijki jak 964 ;] tez to mialem.. daj refresh to moze zniknie. no fajnie... Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem yeahgone.webh.pl. Jeszcze przed chwilą chodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Hmm, i nadal chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Musialem naprawic tabele w phpMyAdmin. Jak na razie wszystko chodzi idealnie. Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Bazy danych zostały przeniesione na nowy dysk ssd, testujemy, wydaje się że wszystko idzie po naszej myśli Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Witryna przez dłuższy czas nie odpowiedziała na żądanie połączenia i przeglądarka przestała czekać na odpowiedź. nie no luz.... godzina 21. @up webh tez padlo... chyba nie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Tak pieknie byc nie moglo.. Od 21:11:15 Serwer nie dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Z dyskami jest wszystko ok, teraz czekamy aż nam dołożą następna porcję pamięci ram-4GB gdyż obecne 4GB nam nie wystarcza Edit: Zeby nie było że wszystko robimy w godzinach największego ruchu to powiem że nie robimy tego specjalnie. Dzisiejszy dzień jak już mówiłem zakończy nasze wszystkie problemy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 @webh - jednym słowem ostanio macie coś pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 @webh - jednym słowem ostanio macie coś pecha smile.gif Pech to mało powiedziane, powiem szczerze że już zaczynałem mieć tego dość. Dobrą opinię będę bardzo długo odbudowywał :/ Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Pech to mało powiedziane, powiem szczerze że już zaczynałem mieć tego dość. Dobrą opinię będę bardzo długo odbudowywał :/ Nie poddawaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Serwer wstał Od dzisiaj konfiguracja serwera przedstawia się następująco: AMD Phenom 9350e Quad-Core 8GB ramu Dyski: SATA 2: 250+ 500+ ssd64GB Dziękuję wszystkim za miłe słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 hehe bedzie dobrze @edit yea dziala xDDDDD @edit2 chodzi błyskawicznie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8p.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Najgorsze, że w takich sytuacjach zwykle wali się więcej niż powinno. Ponieważ ja przy ostatniej "wpadce" też miałem sporo pomocy (no, poza kilkoma wyjątkami ) tylko napiszę - trzymajcie się, to musi wyjść na zero kiedyś (zła passa wyrówna się z dobrą), więc teraz na pewno będzie dobrze Pozdrówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groft Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Nie łam się webh.pl. Jak będzie OK to będziemy chwalić. Dziś trochę ponarzekaliśmy. Nie wiem jak inni, ale ja bym słowa na tym forum dziś nie napisał, gdybym tylko dostał maila z informacją, że serwer będzie leżał (z przerwami) cały dzień. Wiem, że to się popsuło nagle - OK, ale musicie chyba opracować jakiś system informowania klientów. Trzymam kciuki, żeby wszystko już ładnie działało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka19 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 21.10.2008, 22:07 od tej pory chodzi mi elegancko GZ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Cieszę się że wszystko działa tak jak należy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach