lord_raven 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Na dodatek zauwazylem ze z PHP zniknela obsługa mysqli. Problem już zgłosiłem. Poki co bez odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rfg 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 A szybkosc mnie zniewala... tego serwera. tematu nie da sie zaladowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Witam, proszę Państwa o jeszcze chwilke cierpliwości, nad wszystkim pracuje 4 osoby. Wszystko nie poszło po naszej myśli, sprawdzamy wszystko. Wymieniliśmy kartę sieciową w serwerze, przepieliśmy go do innego portu i nadal to samo. Teraz dokładnie sprawdzamy konfiguracje.... Pozdrawiam P.s mimo że regulamin mówi innaczej WSZYSTKIE osoby które napiszą na poczta@webh.pl dostaną rekompensatę .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord_raven 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Bazy danych dalej nie dzialaja. Ani z pozycji skryptów ani phpMyAdmin. Nie działa również poczta oraz ftp! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Poczta działa, webh.pl/webmail Roundcube jest offline. MYSQL I FTP W trakcie, już prawie konczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Wszystko śmiga, jak macie Państwo jakieś problemy to zapraszam do kontaktu via gg czy też e-mail Podziękowania dla: Patrick, Sebak, Malu, Bell jak kogoś zapomniałem to przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Wszystko śmiga, jak macie Państwo jakieś problemy to zapraszam do kontaktu via gg czy też e-mail Podziękowania dla: Patrick, Sebak, Malu, Bell jak kogoś zapomniałem to przepraszam tyle osób z poza firmy, a nawet więcej (bo nie pamiętasz) miało dostęp do kont klientów ? (pewnie odpiszesz że każdy cyrograf podpisał że nie ujawni żadnych danych) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bledny_rycerz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 tyle osób z poza firmy, a nawet więcej (bo nie pamiętasz) miało dostęp do kont klientów ? Uważasz że mogli by coś ujawnić? Poza tym po co to im Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bledny_rycerz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Ale z tego co wiem to tylko Sebak ma hosting. Więc wiadomo do kogo iść. A poza tym nie sądzę żeby osoba prowadząca eFuturo była aż tak nie poważna. Sam wiem jak to jest, klient stworzył taką stronę stronę krig.zxy.me. I co mam to na portaliz.com dać? No więc skoro ja nie dam to nie sądzę żeby Sebastian był taki Chyba że chodziło ci o żart xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Żartujecie chyba?! Są to odpowiedzialne osoby i je znam, nie wszystkie miały dostęp do ssh, za to przyczyniły się w jakimś stopniu do przenosin Webh.pl s1. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2008 Heh, bez jaj.. Bell i Patrick to chyba Administratorzy? Hmm.. a Sebak sprzedaje wraz z webh vpsy? No i .. malu, malu to <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rfg 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 webh znowu daje koncert moje strony wczytuja sie w niewiarygodnie szybkim tempie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Średnio tracę co czwarty pakiet z webh.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Dzisiaj to nie nasza wina, jedno z naszych łącz leży... dokładnie crowley(złodzieje ukradli kawałek światłowodu) dlatego też wszystko leci przez exatel... Oczywiście technicy pracują nad rozwiązaniem problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 złodzieje ukradli kawałek światłowodu Ech, Polska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Jest takie brzydkie powiedzenie odnośnie całej tej sytuacji, nie wiem tylko czy wypada mi je tutaj przytaczać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Na co im ten kawałek? Chyba, że konkurencja nie śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Na co im ten kawałek? Pewnie kilkadziesiąt metrów zwinęli i będą mieli na piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Pewnie kilkadziesiąt metrów zwinęli i będą mieli na piwo. tongue.gif My to zawsze mamy jakieś problemy, najpierw problem z przenosinami,a teraz jeszcze mulenie bo ktoś nie miał na piwo... :/ Jednak powiem te fajne powiedzenie "Jak nie urok, to sraczka" sorry musiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Pewnie kilkadziesiąt metrów zwinęli Zwykle ucinają kawałek i sprawdzają czy kabel się zgina. Jeśli się zegnie to biorą więcej a jeśli się wyprostuje to uciekają bo już wiedza ze to nie miedz a światłowód. Nam tez połączenie nie działa, kabelek do pl-ix coś nie odpowiada od 16-tej i leci przez inne łącze. na to wygląda ze to ten sam kabelek ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Zwykle ucinają kawałek i sprawdzają czy kabel się zgina. Kurczę, jaki znawca tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Jakoś trzeba dorabiać oczywiście żartuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rfg 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 minelo kilka godzin i to samo. moze jednak to wina kogos innego? webh to bardzo slaby serwer!!!!!co kilka dni sa awarie. a strony wcale nie wczytuja, darmowe juz chodza 3 x szybciej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 minelo kilka godzin i to samo. moze jednak to wina kogos innego? webh to bardzo slaby serwer!!!!!co kilka dni sa awarie. a strony wcale nie wczytuja, darmowe juz chodza 3 x szybciej ! To proszę bardzo zamień webh na darmowy hosting..czasami awarie trwają dłużej w przypadku gdy nie są zależne tak jak w tym przypadku od webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach