harbi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2008 Od godziny nie działa u mnie strona www.netzip.pl. Moje serwisy na tym hostingu też się nie ładują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2008 Potwierdzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2008 Również potwierdzam problemy. Od godzin popołudniowych miałem problemy z dostępem do panelu zarządzania. Zostaje czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2008 Działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2008 Jak najbardziej już działa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2008 Awarie mieli ... jak by ktosćzytał czasem jakie kolwiek rzeczy to by wiedział cemu i kiedy zostanie włączone, choć tam nic nie mam w netzip, widze ze jestem lepiej poinformowany ( chyba ) od klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach