tramil 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2005 Mam do wyboru dwa panele adminstracyjne (jako admin) plesk i cpanel. Ktory wybrac?? Czy plesk posiada system billiengowy i heldesk?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2005 wszystko tylko nie cpanel Znaczy plesk by byl dobry, lecz ja bym postawil na directadmin'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość epox Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2005 W zasadzie nie rozumiem takich pytań. Bierz panel administracyjny który najlepiej znasz. Zawsze są jakieś za i przeciw, nie ma idealnego systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2005 ..ktory ma tak znikoma funckjonalnosc jak Usermin ;-). Jesli juz placic za panel to warto kupic cos, co do czegokolwiek sie nada, a nie bedzie po prostu wygladac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2005 Najbardziej wymagający klienci chyba by woleli cPanel :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pr0x 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2005 Nie znam cpanel'u, ale odradzam pleska. Od razu mowie, ze sa problemy przy bardziej wymagajacej konfiguracji apache (vhosty), nie mozna edytowac sciezek dostepu, jak dla mnie praca z dns'em tez by mogla byc inaczej rozwiazana (brak mozliwosci wpisania niestandardowych konfiguracji). Sa to powody z pozoru blache, ale w praktyce wychodzi, ze sa problematyczne i trzeba kombinowac jak "kon pod gorke", zeby zadzialalo tak jak chcemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach