WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Przeglądałem allegro i trafiłem na "firmę" hostingową www.iswift.eu. Oczywiście danych "firmy" szukać na próżno, ale za to mamy nawet ładny layout i rewelacyjną oferte!!! http://iswift.eu/?site=oferta Konta za 0zł!!!! Ale to tylko promocja....chociaż http://iswift.eu/index.php#aktualnosci a tam piszą, że promocja trwa od 10.03.08 - 10.06.08, a dzięki Bogu mamy już niemalże wrzesień. Z tego wszystkiego to lay ładny, a tak to strasznie pachnie krzakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrostr 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 Ja korzystam z najmniejszego konta, kupiłem sobie w marcu żeby przetestować aplikację którą robimy. Nie mam żadnych problemów pomimo tego, że skrypt jest mocno wymagający (co godzinę łaczy się z kilkudziesięcioma blogami i zbiera dane), nic się jeszcze nie wykrzaczyło nigdy. Ostatnio gdzieś coś przenosili, ale nie było żadnego bólu, nawet tego nie odczułem a siedzę przy projekcie bardzo często. Sam się zdziwiłem. Wart polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprzedaz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Jakieś aktualne opinie na temat hostingu? Bardzo podoba mi się ich oferta, ale w internecie mało informacji poza kilkoma strzępkami pozytywnych danych. Ktoś może korzysta na forum z nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simon186 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Jakieś aktualne opinie na temat hostingu? Bardzo podoba mi się ich oferta, ale w internecie mało informacji poza kilkoma strzępkami pozytywnych danych. Ktoś może korzysta na forum z nich? Mam u nich kilka kont od prawie początku ich istnienia. Dwa razy przenosili jedno z moich kont jednak w ogóle tego nie odczułem. Administratorzy odpisują w przeciągu 15 minut , dział telefoniczny też niczego sobie tak więc mogę polecać. Stosunek jakość/cena na najwyższym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSwift.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 Witam! Mamy przyjemność poinformować, że nasza nowa strona właśnie ruszyła. W nowej wersji zostało wyelimonowane sporo błędów. Staraliśmy się by zarządzanie kontem było przyjemniejsze i łatwiejsze. - Uwidoczniliśmy ofertę rejestracji domen - Poprawiliśmy obsługę chatu - Wprowadziliśmy transfery domen - Zmodyfikowaliśmy sposób zamawiania kont a także poprawliśmy szereg drobnych elementów Nowością w działaniu naszej firmy jest wspieranie fundacji HELP LIBERIA. Od każdego zamówienia oraz odnowienia kont hostingowych przekazywać będziemy złotówkę na konto organizacji. Na dniach będziemy podpinać liczniki obrazujące wysokość uzbieranych w ten sposób środków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2011 Co ja mogę powiedzieć ?? Trochę odgrzeje temat. SYF SYF SYF !! Przeniosłem się do nich bo zapewniano mnie, że będzie lepiej niż u poprzedniego usługodawcy. Pięknie to było przez 4 miesiące. A teraz jak się sprzedali jest jeden wielki burdel. Wszystko się sypie !! Odradzam zdecydowanie Proszę szanownych kolegów o poradę który hosting będzie przyzwoity i sprawny mam sklep na prestashop i 3 inne domeny obciążenie około 30 - 40 gb miesięcznie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 Oczywiście na WIELKANOC iswift sobie dał prezent w postaci WIELKANOCNEGO JAJKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spectra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 ech pora na przenosiny do Vipower bo sam mam w iswift.pl serwisy i widze ze musze szybko sie ewakuować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 Kolego. Ja już uciekam prawdopodobnie do kei.pl od momentu kiedy iswift.pl się sprzedał dla hoseo.pl mamy jeden wielki bałagan Ja mam jeden hosting u nich ale poleciłem też go znajomym i teraz żałuję. Jeden z znajomych webmasterów ma tam 15 sklepów :/ wszystko przenosimy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach