Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Nie chodziło mi o ceny, tylko jak płatne. Przelew, karta kredytowa, paypal, etc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Z ich strony pochodzi obrazek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Reseller w USA to moim zdaniem kiepski pomysł. Szkoda, że nie można w H9 wybrać miejsca dla serwera reseller tak jak to ma miejsce w przypadku kont WWW. I można by wybrać UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Szkoda, że nie można w H9 wybrać miejsca dla serwera reseller tak jak to ma miejsce w przypadku kont WWW. I można by wybrać UK. Właśnie tylko w przypadku resellera można :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Jak to??? U mnie tak nie ma....tylko mam taki wybór przy zakupie Web Hosting. P.S. Chyba już rozumiem...po zamówieniu konta w panelu można wybrać lokalizację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Reseller to nie konta Panel resellera jest w USA ale konta zakładasz gdzie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2008 Stety, niestety firma zdecydowała że jeszcze trochę poczekamy. Bo "może" później będzie potrzebne coś większego. Dzięki wszystkim za oferty i przepraszam za zaistniałą sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach