kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Witam, Jest moze jakis samoaktualizujacy sie CMS za free? czy wogole taki istnieje? troche szperalem po goglach ale nic nie wpadlo mi w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Zdaje się, że nie ma czegoś takiego. Wyobrażasz sobie, żeby samo ściągało to na FTP? BTW Co to za problem ściągnąć co miesiąc/dwa paczuszkę update.zip, rozpakować, wgrać na FTP i uruchomić update.php? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Zdaje się, że nie ma czegoś takiego. Wyobrażasz sobie, żeby samo ściągało to na FTP? BTW Co to za problem ściągnąć co miesiąc/dwa paczuszkę update.zip, rozpakować, wgrać na FTP i uruchomić update.php? Hehhe ale ja nie o tym pisze , mi chodzi o samoaktualizacje news za pomoca RSS-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Wyobrażasz sobie, żeby samo ściągało to na FTP? Ja wyobrażam Znam kilka takich skryptów. Niestety do grona CMSów trudno je zaliczyć Przykład: Vanilla TGP, Comus TGP itd W Drupalu jest funkcja sprawdzania czy jest nowsza wersja, ale nie wiem czy ściga sam wszystko i instaluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Hehhe ale ja nie o tym pisze , mi chodzi o samoaktualizacje news za pomoca RSS-a To nie mogłeś tego napisać wprost. A EF/PHP-Fusion? O ile dobrze pamiętam tak to właśnie tam działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Niet, sprawdzalem juz ale jezcze poszperam na okularach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Witam,Jest moze jakis samoaktualizujacy sie CMS za free? czy wogole taki istnieje? troche szperalem po goglach ale nic nie wpadlo mi w oko WordPress Jest plugin do automatycznej aktualizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 WordPress Jest plugin do automatycznej aktualizacji. Ooo dzieki zaraz bede kombinowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 memHT Portal - bardzo przyjemnie działa tam dodawanie newsów/artykułów z RSS innych serwisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2008 Witam,Jest moze jakis samoaktualizujacy sie CMS za free? czy wogole taki istnieje? troche szperalem po goglach ale nic nie wpadlo mi w oko Joomla, wordpress ps. skreca mnie jak widze kolejnego precla w necie... heh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 Ja mam 6 i planuje więcej Jeśli chodzi o WordPress to aktualizuje się automatycznie tylko Pluginy (dodatki) nie sam skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach