Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Heh, pewnie jadą na: "Wyplataczach Koszów" lub "Bororó" A przepraszam kto "nie leci na apachu" ? Ja! Google Web Server Czyli GWS - prawie jak Głowa Web Ser(v)fer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bledny_rycerz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 http://www.google.pl/search?q=google+web+s...lient=firefox-a Polecam Czyli GWS - prawie jak Głowa Web Ser(v)fer Ja mam Apache 2.2.9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Taa żeby google leżało chyba marzysz. U mnie z TP śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 I to wszystkie jego strony? jasne! U mnie działa - YT, oraz samo google.pl śmigają aż miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Google lezy i wszystkiego jego strony (Youtube także) Lezy wszystko bynajmniej u mnie w sieci Dialog od 10 min. C:\Documents and Settings\Juve>ping google.pl Żądanie polecenia ping nie może znaleźć hosta google.pl. Sprawdź nazwę i ponów p róbę. Trochę to żenujące, że user który jest na tym forum nie od dziś pisze takie bzdury :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach