Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Witam. Szukam serwera dedykowanego lub może vps? sam nie wiem dlatego pisze. Robię stronę z dużym downloadem, więc transferu mogłoby być sporo. Odwiedziny z początku ponad tysiąc uniq. i jak najmniej padów tego serwera. co do ceny to na początku do 100zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Download czego? Pliki o jakiej tematyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Może inaczej, jak bardzo legalne są te pliki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 pewnie jeszcze sam nie wie ; )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 ta..daruj sobie takie posty. Pliki wszystkie są legalne więc o to się nie martw. Macie doradzić a nie posty sobie jakimiś głupawymi komentarzami nabijać;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Jak bedzie spory download i jezeli pliki beda legalne, kup cos no limit, na poczatek mozesz kupic dedyka kimsufi w ovh za 97 zl, pozniej zawsze mozesz przejsc na lepszy sprzet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 myślałem własnie nad kimsufi ale słyszałem że tam jakaś nowa oferta ma być dotycząca kimsufi?, że opłata instalacyjna ma być?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 myślałem własnie nad kimsufi ale słyszałem że tam jakaś nowa oferta ma być dotycząca kimsufi?, że opłata instalacyjna ma być?;/ tak ale po normalej cenie jeszcze mozesz zamowic do konca tygodnia, i setup nie bedzie cie obowiazywal, setup bedzie od przyszlego tygodnia ,ale cena zmiejszy sie za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Witam. I zapraszam do nas http://activhost.pl/index.php?go=dedykowane Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Witam.I zapraszam do nas http://activhost.pl/index.php?go=dedykowane Pozdrawiam. Ale on chcial do 100zl /mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 aaaaaha.... no to ovh i zabawka za 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 eh nie czytają..wrzucają na pałę swoją oferte..ból;/ no niestety w tym tygodniu to ja nie zamówie jeszcze. Więc będe musiał szukać gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 aaaaaha.... no to ovh i zabawka za 100 zł eee bez przesady jak na ta cene wcale nie taka zabawka, wiadomo firmy na tym nie zalozysz ale do celow prywatnych jak najbardziej warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Malas trochę kultury, wszystkich krytykujesz a oni próbują Ci pomoc. Legalność plików to ważna sprawa, bo jeżeli nie są legalne to nie ma mowy o żadnym ovh. A ty od razu z gębą na nich, nic lepszego niż OVH nie dostaniesz. Nie powiedziałeś jak dużego pasma potrzebujesz oraz jak duży HDD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Proponuje dawać ostrzeżenia albo Bany za rzucanie ofertą bez przeczytania postu. Inaczej bałagan będzie trwać. @Malas Taniej dedyka w europie nie znajdziesz w tej cenie co w OHV i z taką jakością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Malas trochę kultury, wszystkich krytykujesz a oni próbują Ci pomoc.Legalność plików to ważna sprawa, bo jeżeli nie są legalne to nie ma mowy o żadnym ovh. A ty od razu z gębą na nich, nic lepszego niż OVH nie dostaniesz. Nie powiedziałeś jak dużego pasma potrzebujesz oraz jak duży HDD. jakby to było nielegalne to w ogóle bym tematu nie zakładał. na leaseweb.com ten za 29 euro miesiecznie sie zastanawiam tez ale nie wiem czy starczy.. Tomi: popieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 jakby to było nielegalne to w ogóle bym tematu nie zakładał. Bo my akurat wiemy że Ty jesteś taki a nie inny i nie szukasz serwera na warez/torrenty. Skąd mieliśmy to wiedzieć skoro Cie nie znamy? Mamy na czole napisy "jestem wróżką"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 http://cheapvps.co.uk/plans Po wpisaniu kogu FILLEM masz wszystkie parametry x2 http://cheapvps.co.uk/specials Czyli: - 1024MB Ramu - 60GB dysku - 1500GB Transferu miesięcznie Za 46$ miesięcznie, dolar ostatnio coś poniżej 2 PLN widziałem to się spokojnie wyrobisz w 100 PLN. To jest VPS nie Dedol ale sam napisałeś że szukasz albo Dedola albo VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Za 46$ miesięcznie, dolar ostatnio coś poniżej 2 PLN widziałem to się spokojnie wyrobisz w 100 PLN. To jest VPS nie Dedol ale sam napisałeś że szukasz albo Dedola albo VPS Nie jesteś na topie. Dolar podrożał i skacze między 2.19 (tyle kosztuje teraz) a 2.21, więc kwotę 100 PLN lekko przekroczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 ...Za 46$ miesięcznie, dolar ostatnio coś poniżej 2 PLN widziałem to się spokojnie wyrobisz w 100 PLN. To jest VPS nie Dedol ale sam napisałeś że szukasz albo Dedola albo VPS w cheapvps nie zapłacisz $ tylko funtami... pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 w cheapvps nie zapłacisz $ tylko funtami... pozdr. Dziwne, bo na ich stronie ceny są podane w £ i $ ,więc chyba jest możliwość płacenia w obydwu walutach. Gr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Dziwne, bo na ich stronie ceny są podane w £ i $ ,więc chyba jest możliwość płacenia w obydwu walutach. Gr. tak, ale nie dla Polaków i nie tylko... Wyślij zapytanie to ci odpowiedzą pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 To cenowo wychodzi cholernie drogo ... Po ile jest funt, po ile zielony a jakie są tam ceny zróżnicowane... a gdyby PayPalem zapłacić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Funt jest coś w kole 4,15 zł. W sumie wychodzi taniej, 23 funty to jakieś ~96 zł, niż w dolarach płacąc :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 A to wtedy przepraszam, nie wiedziałem że funt taki tani - heh - pamiętam jak kiedyś kosztował ponad 7 PLN ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach