Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Czy ja wiem? Będę miał zamówienie na sklep od firmy brata, na pewno nie będę jechał na gotowym rozwiązaniu, bo większość funkcjonalności NIE będzie potrzebna. Małe jest piękne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Cóż... niestety to nie do mnie należał wybór skryptu. Ja robię tylko pod niego styl, co też jest koszmarem. Dziwię się ttylko zespołowi ZenCarta, że zabrali się za "modyfikowanie" osCommerce'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Lepiej zapłacić za skrypt raz niż płacić za nie wiadomo jaki sprzęt cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Ale większość ludzi woli płacić miesięcznie więcej, niż wydać jednorazowo większa kwotę na napisanie skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 W większości jak nawet zapłaci to dostanie coś podobnego a nawet jak firma opiera się na swoich rozwiązaniach to często wychodzi z tego teź kombajn, kiedyś pracowałem w jednej firmie i robiony był sklep dla dużej firmy polskiej to nie wiem wydaje mi się że to wcześniej by padło niż oscommerce ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach