Grzesiu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 No to ja też Życzę Wam koledzy powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 no to do kolekcji "szczesliwcow" dolaczcie rowniez mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 To czekamy na losowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Wylosowane osoby to: 1. Żelek 2. k3mDl 3. Mruczek 4. Edart 5. sproject 6. kriss83 7. BOSS 8. JarekMk 9. Linux 10. juvenito Wszystkie osoby które wygrały proszone są o wysłanie do mnie prywatnej wiadomości, wtedy podam szczegóły dotyczące założenia konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Hehhe ale mam farta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Heh i znowu szczęście mi nie dopisało Gratuluje szczęścia wylosowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 WOW pierwszy raz wygrałem w losowaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Po prostu mieliście duże prawdopodobieństwo na wylosowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Udało się :] Drugi raz w życiu coś "przez neta" wygrałem :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 I co ja teraz babci powiem?? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Ech no i muszę kolejnego hosta testować, jak pech to pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Po co kupiłem hosting w tej promocji Jor.pl to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 H@H@, mówiłem że post nr 15 Wygra. Tak z ciekawości, jaką metodą losowałeś ? Ech no i muszę kolejnego hosta testować, jak pech to pech Ooo nie, to ja chyba zrezygnuje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Pewnie leciał jak jemu się podobało :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Pewnie chybił-trafił. A ja mam problem. Strona hostpower.pl mi nie działa. Może podpinali na nowo domenę czy co. Poczekam z dobę albo i dwie, i jeśli nadal nie będzie działać to lipa. A nawet rzal i bul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Strona hostpower.pl mi nie działa. Dostałeś bana xD Swoją drogą, pewnie losowali skryptem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Dostałeś bana xD Albo Boss dostał już konto ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Tak z ciekawości, jaką metodą losowałeś ? Kto bardziej żebrał, temu dał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Albo Boss dostał już konto ^^ Oto fragment PW od lukaschempa Strona działa poprawnie, 4 konta dla WHT już zarejestrowane zostały. Więc pewnie masz rację, Boss już zajechał serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Ha Mam już konto :] Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 BOSS postawił Wordpressa z "kilkoma" wtyczkami żeby sprawdzić, czy tamten gościu z innego wątku (o nazwie i limitach) miał rację, że "to tak zamula serwer" : )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 BOSS już "chyba" testuje serwer :] FTP od 30 sekund zamula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Dajcie spokój Ledwo co się zalogowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 u mnie działa, 50ms średnio heh Czelo (SUXX!!!) Gdańsk, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Exatel, Crowley strona jest widoczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach