lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Firma www.hostpower.pl dla użytkowników WHT chciałby rozdać 10 serwerów wirtualnych na rok. Chętni proszeni są o zostawienie informacji w tym temacie. W czwartek wieczorem nastąpi losowanie. Parametry konta: Nazwa: Basic Rozmiar serwera: 1GB Bazy danych: MySQLx5 Transfer: 150GB/rok Powodzenia. W imeniu firmy: AI Internet Solutions - hostpower.pl ul. Strumykowa 15 65-100 Zielona Góra NIP 973-059-54-47 Regon 080163369 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Ooo to ja się pisze ) Chociaż i tak nie mam szczęścia... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Ja również poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Me too Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 a jakieś małe dla mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Bardzo chętnie bym skorzystał, jesli dopisze mi szczęście :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maRoff 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Chętnie bym skorzystał z tej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 a co mi tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Warto spróbować :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 no to ja też się przyłącze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetJaro 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Ja też chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Chętnie wezmę dla babci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Zobaczymy, czy teraz mi się poszczęści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Baa.. ale sobie posta nabije xD! (nr #15 wygra ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 A co mi tam Dopiszcie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Chętnie się dopiszę do listy Tak więc czekam na wyniki losowania P.S. Nie ma jakiegoś "chłytu" marketingowego jak w az.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnowidz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 czarnowidz też sie wpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Jak cos zostalo tez bym prosil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemoc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Również się na to piszę... Mam nadzieje, że RoR po FastCGI chodzi i jest możliwość dostania dostępu do shella. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ja tez sprobuje szczescia w totka nie idzie wiec moze tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 To ja też, nie ma nic do stracenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 To i ja stanę w kolejce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach