Mat-eeX 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Witam! Chciałbym zaczerpnąć waszej opinii na temat GrNEt.pl... Oto ich oferta z allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 standard, brak regulaminu, brak dzialalnosci gosp, sprzedaz przez allegro... ja bym w to nie wchodzil:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Firma, o ile można to tak nazwać, działa nielegalnie. Pewnie nabierze kupę klientów, i zniknie z rynku a chłopaki będą mieli wakacje gdzieś w Europie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Podejżanie wygląda ta "firma". W dziale kontakt widnieje tylko mail i telefon (pewnie na karte), a tak nawiasem, to szkoda ze nie podali jeszcze gg Do tego wszystkiego... bardzo watpliwie niskie ceny jak za te parametry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Jednym słowem krzak... Ja bym zrobił listę krzaków założonych w te wakacje i z początkiem roku szkolnego sprawdził ile tych pseudo "firm" działa nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlusHost 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Jednym słowem krzak... Ja bym zrobił listę krzaków założonych w te wakacje i z początkiem roku szkolnego sprawdził ile tych pseudo "firm" działa nadal. Myślę, że nie miał byś zbyt dużo sprawdzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach