FusioN 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Witam, użyłem proxy by można było zarejestrować się na ic.cz, jednak gdyż już wpisałem wszystkie dane, i przeszedłem do kodu, za każdym razem mi pokazuje że jest nie prawdiłowy, niemożliwe, wpisuje dobry kod, już 4 kody były niby " nie prawidłowe" więc moje pytanie odnosi się "jak się tam zarejestrować" gdyż widziałem tam Polskie strony, Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Registrace proběhla úspěšně ... Na zadanou emailovou adresa Vám byl odeslán e-mail s potřebnými údaji pro připojení. Nápověda: E-mail si pečlivě uschovejte na bezpečném místě. Nezapoměňte !!! stránky na Váš nový účet musíte nahrát do 72 hodin, jinak bude tento účet zrušen !! Znaczy że się zarejestrowałem? O chyba tak... A SSH tam jest? Bo nie mogę się doczytać :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 nie ma shh to jest zwykly web serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FusioN 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Jak się zarejestrowałeś? mi Ciągle wywala że podałem błędny kod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Zobacz w ten sposob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FusioN 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2008 ok, poradziłem sobie sam, pewnie to było przez proxy, zmieniłem z registrace_ban.php na registrace.php i działa / temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach