Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Witam po dluzszej przerwie Poszukuje jakiegos niedrogiego, ale w miare porzadnego serwera pod VBulettina. Chce sobie wrzucic forum, bo mam niewyorzystana podlinkowana domene.... Nie wiem jeszcze dokladnie jak mocny powinien byc, ale chcialbym zeby potrafil udzwignac 20 osob online i dziennie dac rady 500 odwiedzinom. Fajnie tez by bylo gdyby za bardzo nie blokowali kont, a jak juz, to zeby dawali ostrzezenia powiedzmy tygodniowe. Fajnie tez by bylo zeby byly w miare bezpieczne. Z gory dzieki za wszelkie porady. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 A ile potrzebujesz pojemności i transferu miesięcznego ? Zapoznaj się z pakietem EasyPack+ z naszej oferty z 2GB pojemności oraz 10GB transferu miesięcznego. Powinien wystarczyć na długo. Konta zakładane są na serwerze Dell w profesjonalnej serwerowni w Gdańsku, więcej szczegółów na stronie o firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 To raczej zły dział. Takie forum to na shared. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Wystarczy zwykły hosting, nie musisz vps'a czy dedyka kupować. Nazwa mnie utrzymywała bez problemów do 10 tys uniq, również vBulletin + ok 700 mb download. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Webh.pl albo promocja w Jorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 http://jor.pl/index.php?referal=sproject Nie ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Nie ładnie Mój pierwszy ref, więc chyba mogę prosić o wybaczenie BTW Na serio polecam tę firmę, ale tak jak już gdzieś pisałem w promocji związanej z trzecimi urodzinami, bo ta to chyba nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Serwer dedykowany za 155 zł m-c Procesor: AMD 1x Sempron 3100+ Pamięć RAM: 512MB DDR2 RAM Dysk: 1 x 160GB SATA II Transfer miesięczny: 2 TB Łącze: 100 Mbps System: CentOS lub Debian Adresów IP: 2 Serwer firmy: EverCase Zewnętrzny Backup max 1plik tar.gz: 20 GB Panel roboot Instalacja: bezpłatna Cena miesięczna: 155,0 zł Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Panel roboot Chyba raczej reboot... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Lierowka kazdemu sie zdaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Zrozumiałbym jakby O znajdowało się blisko na klawiaturze obok E, ale przecież to zupełnie inny kierunek :-)) () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach