Kureks 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Witam, Jak widac jestem Tutaj po raz 1, Nie mam duzo do czynienia z Linuxem. Ale Posiadam Virtual Server (Vserwer) na www.pipni.cz Chciałbym Zrobic na Nim radio Internetowe , Ale jestes W Tym Totalnie nieobeznany , Potrzebował Bym pomocy, Co Zrobic, Przez Co zrobic , Jakie pliki Wgrac i Jak je wgrac ;] Nie wiem czy Vserwer Musi obslugiwac Streaming, A jezeli musi. To nie orientuje sie, Czy Pipni.cz oferuje takie coś... Mam Darmowy Serwer START Z Gory Bardzo Dziekuje i Pozdrawiam Kureks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Zerknij tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Mam Darmowy Serwer START Nic z tym nie zrobisz. Nawet do zabaw się nie nadaje. No, chyba, że lubisz czekać kilka minut na prompt po zalogowaniu. A jeśli wydaje Ci się, że nie mam racji to poczekaj kilka dni, aż maszyna na której masz VPSa "zatka się". Wtedy nawet reboot jest trudny :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 na pipni radio ? wykluczone to sie nawet do nauki nie nadaje, lagi jak z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 VPS też wchodzi w gre albo najlepiej serwer dedykowany a jeżeli nie stać Cię na to i to to kup konto shoutcast w naszej firmie www.Server-Cast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 VPS też wchodzi w gre albo najlepiej serwer dedykowany a jeżeli nie stać Cię na to i to to kup konto shoutcast w naszej firmie www.Server-Cast.pl To nie jest dzial oferty on prosil o pomoc w odpaleniu shoutcasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kureks 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Sluchajcie Zalezy mi narazie na tym, Aby miec okolo 10-15 sluchaczy , Serwer Shoutcast bedzie Wykupiony, Ale potrzebuje Tez kanału do testowania Dj'i Itp. http://www.linux.howto.pl/artykuly,linux-20-50-0.html Ta Strona mi się nie wczytuje ;] Przekracza Limit Czasu :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Sluchajcie Zalezy mi narazie na tym, Aby miec okolo 10-15 sluchaczy , Serwer Shoutcast bedzie Wykupiony, Ale potrzebuje Tez kanału do testowania Dj'i Itp. http://www.linux.howto.pl/artykuly,linux-20-50-0.html Ta Strona mi się nie wczytuje ;] Przekracza Limit Czasu :| Co Ty gadasz, działa rewelacyjnie - wczoraj z niej korzystałem, a dzisiaj działa tak samo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kureks 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 ;] A mógł by Mi Ktos napisac Bardzo Szczegołowy poradnik?, Jak sie wrzuca Pliki na pipni itp.? Jestem w Tym Totalnym Laikiem , Bylbym Bardzo Wdzieczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach