gdhfd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2005 chciałbym kupić vps w http://aihs.net mam konto w mbanku. nigdy nie płaciłem za granicą i mam pytanie jak to wygląda - czy da się z normalnego konta w mbanku? jakie są prowizje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2005 Zaplac karta taniej wyjdzie. Watpie, zeby tak marny bank jak mBank oferowal przelewy na konta zagraniczne. A nawet jakby to: a) oplata za przelew bedzie rzedy kilkunastu zlotych niekorzystyny kurs przeliczenia złotówek na dolary/euro c) długi czas realizacji - kilka dni pozdrawiam PS. Najlepiej miec konto PayPal. Ale do tego potrzebne jest zameldowanie w kraju UE, ale starej UE i konto w banku tego kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2005 PS. Najlepiej miec konto PayPal. Ale do tego potrzebne jest zameldowanie w kraju UE, ale starej UE i konto w banku tego kraju. Lub sama karta :-P Jesli zalozymy sobie konto i podamy, ze jetesmy np. z Niemiec to nie bedzie problemu. Karta (jesli jest dobra oczywiscie) przejdzie weryfikacje bez problemu B) Tylko nie bedziemy mieli zweryfikowanego konta. Tylko pare firm wymaga posiadanie zweryfikowanego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdhfd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2005 a czy ekarta z mbanku wystarczy (Wirtualna karta Visa)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2005 Chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdhfd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2005 hmm wziełem teraz u nich testowego resellera, założyłem konto, na które ustaliłem limit pojemności i transferu. Następnie się na nie zalogowałem i mogłem tam sobie pozmieniać limity, czy to normalne u nich czy cos źle zrobiłem? ma tam ktoś resellera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lichurec 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2005 czy logowales sie loginem nowego konta, czy swoim "root" loginem.. jezeli "root"em to wszystko jest ok B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdhfd 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2005 loginem nowego konta B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2005 E-karta wystarczy, natomiast przelew zagraniczny to koszt rzędu kilkudziesięciu złotych (np. do holandii z BPH ~ 110 PLN) a nie kilkunastu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach