Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Witam. Macie jakieś pomysły co do domen o wojach? I wojna światowa, II wojna światowa, wojny obecne itp. Dziękuje za udzielone odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Może wojenka.org albo wojna.org.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 a moze: falklandyodrokuzerowegodochwiliobecnej.pl ? moze doprecyzuj pytanie, o co ci tak naprawde chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 @bald: Gościu nie wie jaką domenę związaną z wojną zarejestrować i poszukuje sugestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 O co ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 wojna.pl, historiawojny.edu.pl, IIwojnaswiatowa.org.pl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 wojna.pl Już zajęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 @bald: Gościu nie wie jaką domenę związaną z wojną zarejestrować i poszukuje sugestii. tyle przeczytalem za pierwszym razem choc mialem watpliwosci przy "Macie jakieś pomysły co do domen o wojach?" pierwszy pomysl to oczywiscie kajkoikokosz.pl warto zeby to doprecyzowal - co chce umiescic na stronie ktora pod to chce podpiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 A może sam jeszcze nie wie? I co, nie wstyd Ci teraz? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 A może sam jeszcze nie wie? I co, nie wstyd Ci teraz? xD mi??? to jemu powinno byc wstyd, ze sam nie wie czego chce nmsp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 to jemu powinno byc wstyd, ze sam nie wie czego chce Może liczył, że wytelepacisz? A? Kolejna propozycja IIWW.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Może liczył, że wytelepacisz? A? Kolejna propozycja IIWW.pl. a moze to kolejny leniwy domeniarz ktoremu sie wlasnie skonczyly pomysly, ktory wykupuje co popadnie zeby to zaparkowac i liczyc na wcisniecie komus? ta wersja wydaje mi sie jakos najbardziej prawdopodobna... niestety :| (to tyle z mojego telepacenia ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 sory za literówkę. chodziło o wojnach. wojna.pl zajęta historiawojny.edu.pl i IIwojnaswiatowa.org.pl to jest historyczne. ma być również o dzisiejszych wojnach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Poprzednie propozycje powinny cię usatysfakcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 bald: serwis robie bardziej do kolegi bo on sie tym bardzo interesuje, ja również ale mniej. Nie mam zamiaru jej kupic i sprzedać tylko prowadzić serwis o wojnach. Przez głupią literówkę wybuchł wielki krzyk. Dlaczego nie przeczytałeś/przeczytałaś postu do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 bald: serwis robie bardziej do kolegi bo on sie tym bardzo interesuje, ja również ale mniej. zrob serwis a potem rozgladaj sie za domena, jak z serwisu nic nie wypali (tak konczy 95% projektow) to przynajmniej kasy na domenie nie stracisz Nie mam zamiaru jej kupic i sprzedać tylko prowadzić serwis o wojnach. swietna sprawa taki serwis - jak ruszy pochwal sie, sam pierwsyz zerkne co i jak Przez głupią literówkę wybuchł wielki krzyk. Dlaczego nie przeczytałeś/przeczytałaś postu do końca. literowka rzecza drugorzedna (czy ktos oprocz mnie zwrocil w ogole na nia uwage ? ) wazniejsze jest to, ze nie sprecyzowales na poczatku o co tak naprawde ci chodzi i tyle co do postow to zawsze czytam w calosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Nie mówię że na pewno będę prowadził serwis ponieważ to nie jest potwierdzone. Mam taki pomysł tylko i zastanawiam się nad nazwą. Więc domena też by się przydała od razu niż potem aby mi ktoś ją zarejestrował. Nie sprecyzowałem? Poprosiłem o propozycję tylko. Czy to takie trudne. Co miałem jeszcze napisach. Jakieś inne jeszcze propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Nie mówię że na pewno będę prowadził serwis ponieważ to nie jest potwierdzone. Mam taki pomysł tylko i zastanawiam się nad nazwą. Więc domena też by się przydała od razu niż potem aby mi ktoś ją zarejestrował. wszystkie proste juz sa zajete, wszystkie "wydziwiane" sa wolne wiec bez paniki zdazysz kupic co zechcesz lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Słuchaj. Nie wiem po co ten temat przedłużałem. Daruj sobie te teksty w moim temacie ponieważ on do tego nie służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Witam. Macie jakieś pomysły co do domen o wojach? I wojna światowa, II wojna światowa, wojny obecne itp. Dziękuje za udzielone odpowiedzi. nasza-wojna.pl allewojna.pl otowojna.pl Chyba wolne. i nie zapomnij o typosach do tego, wszystko za grosze. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Dziwna prośba. U mnie każdy pomysł zaczyna się od jakiejś ciekawej domenki do której staram się coś sensownego podczepić. Przecież dobra nazwa to podstawa. Możesz wykombinowac coś anglojęzycznego, tego jeszcze w pl-kach sporo wolnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 killinginthenameof.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Kilka dni temu była aukcja domeny panecernik.pl Napisz do obecnego właściciela, może będzie chciał sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 koniecwojny.pl i tyle xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 omg. Normalnie to się płaci za wymyślanie nazwy, ktoś wymyśli, opłaci, tobie się spodoba i co? Musisz zapłacić Powiedz że dasz np. 50 zł za fajny pomysł i git. Jak niema domeny to kup afertmarket.pl złapane.pl exdomeny.pl ... i di.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach