Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 Nadal leży, a na moim mailu pojawiła się wiadomość od firmy, że minął mój rok korzystania z usługi, muszę opłacić kolejny... (Konto dopiero co zostało aktywowane 05.03, opłacone w tym samym dniu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 Nadal leży, a na moim mailu pojawiła się wiadomość od firmy, że minął mój rok korzystania z usługi, muszę opłacić kolejny... (Konto dopiero co zostało aktywowane 05.03, opłacone w tym samym dniu) Co dokładniej leży? wczoraj pomiędzy godz. 22 a 23 była przerwa w działaniu ( leżała cała serwerownia ), ale od tej pory wszystko działa. PS. podaj mi na pw Twój login, jeżeli dostałeś takiego maila to pewnie omyłkowo, wystarczy o tym napisać do nas @ i po problemie edycja: widzę że Twoje strony działają, szybki-serwer.pl też, więc to raczej gdzieś u Ciebie jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach