Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 Witam, mam duży problem z forum. Dedyk w drodze, ale mniejsza z tym. Mam forum na nazwa.pl -> dziennie ok. 25-35 GB przesyłanych danych do bazy (limit 10 GB) i tu mój problem, nazwa chce się mnie pozbyć, już wielokrotnie blokowali mi baze. Jak by to wyglądało, gdybym wrzucił bazę na jakiś inny hosting i podpiął ją pod moje konto na nazwa.pl? Liczyło by mi dalej przesyłanie danych do bazy? na stronie jest napisane z/do czyli jak to dokladnie jest, bo już nie moge tego ogarnac :/ Konsultanta nie moge zapytać, bo nie ma nikogo, a odpowiedź dostanę jutro. Co o tym myślicie? Potrzebuje drugi hosting gdzie mogę wrzucić bazę na maksymalnie 14 dni. Home.pl odpada, rozmawiałem z konsultantem ich regulamin zabrania tego :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek_kuch 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 gdybys laczyl sie z zewntrznym mysql to nie powinno byc zadnego problemu z dzialaniem tego.. jest sporo hostow ktore pozwalaja na polaczenia z baza z zewnatrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 no tak nie pomyślałem o "jest sporo hostow ktore pozwalaja na polaczenia z baza z zewnatrz." czyli home dlatego odpada tylko jeszcze pytanie - serwer nazwy będzie mi to jakoś naliczał? bo na moje oko jest to tak - serwer łaczy się do bazy i pobiera dane. Wiec odpada :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach