S4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2005 Szukam dobrego i w miarę przyzwoitego cenowo konta resellerskiego (na dedykowany narazie mnie nie stac), obecnie mam konto na superhost.pl ale niestety dobijaja mnie ograniczenie na wysyłanie maili (trzeba dokupywać osobne), niedzilajace serwery przez kilka godzin, mało profesjonalna obsługa, itd. Najważniejsze dla mnie: - szybkość ~50/70ms - brak ograniczeń na serwerze - pojemność ~5GB - transfer ~50GB Może polecić ktoś coś godnego uwagi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tramil 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2005 Zajrzyj do mnie na www.fsf.pl FSFR10 10GB na dysku 75GB transferu/miesięcznie Pnale administracyjny: Helm3/cPanel/Plesk Wszystko nieograniczone Za miesiąc: 80 PLN Za półroku: 432 PLN* Za rok: 764 PLN** * - -10% ** - -20% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domena24.info 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2005 Polecam hostings.pl - sprzedaję je od prawie 1,5 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaydee 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2005 ja mam na superhost.pl i szlag mnie trafia. zastanawiam sie nad zmiana resellera - moze az.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moDell 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2005 ostatnio wogóle zauwazylem ze na forach są bardzo różne opinie o superhost.pl (mowie rozne bo bywaly tez pomyslne). Z tego wynika ze wszystko zalezy od serwera na którym jestes trzymany. Niezaleznie jednak od serwera bardzo slabe opinie są o samej pomocy technicznej. Ja korzystam z uslug ncgroup.pl (co prawda nie virtualka) ale jestem zadowolony. Za tą kase ciezko znalezc cos lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ergo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2005 ja rowniez korzystam z ncgroup.pl ( wirtualka), w koncu wszystko fajnie chodzi, jednak musisz liczyc sie z takimi niedogodnosciami jak brak narzedzi do backupu przez usera :/ , ( natomiast maja backup robiony regularnie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigboy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2005 Superhost odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Amatorszczyzna totalna, nic dobrego nie mogę powiedzieć. Szukaj firm, które mają kolokacje w Holandii albo w Niemczech. Pamiętaj jednak żeby wybrać firmę, która nie pakuje serwera do granic jego możliwości. Superhost właśnie to robi. Polecam zestawienie http://www.webhostingtalk.pl/ranking.php Te firmy jak widać nie boją się weryfikacji swoich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2005 A może jakieś dobre konta w Europie lub Stanach :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tabor23 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2005 Sprawdź sobie www.rshosting.com Strona wygląda średnio, ale jestem pewny, że będziesz zadowolony. Trzymam tam wszystko co mam już od stycznia i jeszcze nigdy nie zawiedli. pzdr Piotrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 z polskich ja polecam roxtet.pl ! uptime tego serwera jest 99,9% ( ja tam mialem reska przez kilka miesiecy [ zrezygnowalem bo nie mialem kasy] i mialem uptime 100% ciagle ! ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 Konto Reseller: 5GB/50GB - 85zł netto/mies Panel Plesk Łącze : 4GBIT Lokalizacja : Frankfurt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtech 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 Konto reseller 5 GB - 50 GB traffic panel Direct Admin Łącze- 100 mbps (duplex) lokalizacja Amsterdam cena 69 zł netto/ miesiac lub 699 pln netto rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheSaint 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 Konto Reseller:5GB/50GB - 85zł netto/mies Panel Plesk Łącze : 4GBIT Lokalizacja : Frankfurt 4Gbit ? jaka sieciowka to pociagnie ? moge wiedziec? Jak juz skladasz komus oferte to podawaj realne dane TS Wysłany Pon Sie 15, 2005 9:03 am: Konto reseller 5 GB - 50 GB traffic panel Direct Admin Łącze- 100 mbps (duplex) lokalizacja Amsterdam cena 69 zł netto/ miesiac lub 699 pln netto rok Webtech: half-duplex czy full-duplex? :> TS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtech 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 Witam, sorx - Full Duplex. pozdr i thnx za korekte Webtech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 Niezłą i sprawdzona ofertę znajdziesz też tu: http://www.fc.pl/r/oferta,reseller 5GB/50GB - 59zł/miesiąc serwery w Holandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 fc.pl - jak dla mnie slaby serwer mówie wam roxtet.pl zajrzyjcie tam , jest mozliwosc stworzenia wlasniego pakietu reseller ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 fc.pl - jak dla mnie slaby serwer mówie wam roxtet.pl zajrzyjcie tam , jest mozliwosc stworzenia wlasniego pakietu reseller ! jakos ta stronka mi nie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 sproboj adres roxtet.net bo sie pomylilem .... nie przerazaj sie cenami skontaktuj sie z adminem i popros o wlasny pakiet .... a napewno zostanie taki zrobiony po niskikch cenahc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 stronka wolno sie łąduje... Pingi bardzo słabe :/ 188 do 204. Po co takie cos sprzedawac? Już w USA niech bedzie to 150 ale 200? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 to ty masz cos z netem mi sie stronka laduje jak burza ... szybko bez zastrzezen uptime serwera przez 3 miesiace byl 100% pozniej maly resecik bylo 99,9% i znowu jest 100% !! a pingi moze ty masz slabe ja mam dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 ja mam pingi po 200 230 a siedze na atman. z gts tez rewelacja nie jest ale samo wczytywanie stronki jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 no ja mam łącze 2Mb przez kablówke. Wszedzie mam pingi dobre a tu takie ze szkoda gadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 niewiem u mnie dobrze dziala .... i ze swojeje strrony polecam ten hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2005 Nie ma się co dziwić że pingi duże wystarczy zerknąć na lokalizacje serwerowni którą wybrali czyli zachodnie wybrzeże stanów, więc dla osób łączących się z serwerem z polski to jedna z mniej ciekawych ofert (wcześniej byli chyba w managed.com). Jakiś czas temu mieli przerwe w prawidłowym działaniu serwera trwającą kilka dni. Zaletą jest to że ceny można negocjować z adminem/właścicielem. fc.pl - jak dla mnie slaby serwer mówie wam roxtet.pl zajrzyjcie tam , jest mozliwosc stworzenia wlasniego pakietu reseller ! O którym serwerze fc piszesz ze jest słaby? Którymś z tych które teraz mają w holandii czy z których korzystali wcześniej z usa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adampunk 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2005 Hmmm... znam roxtet dobrze i dziwnie tutaj piszecie, roxtet to nie jeden serwer, zeby bylo, ze kazdy uzytkownik mial przerwer w dzialaniu konta, poza tym nigdy sie tak nie zdarzylo, ze serwer nie dzialal kilka dni, wiec nie wiem skad te informacje, co do USA to roxtet ma serwery w USA, Francji i Amsterdamie, z tym, ze niewiadomo na ktory trafisz jak zamowisz konto W kazdym razie ja mam konto we Francji i chodzi mi jak na home.pl bo pingi niskie, a te strony co sa w USA tez szybko chodza, lekko wolniej od tych z Francji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach