michmin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 Witam!! Szukam panelu do zarządzania serwerem (coś ala cpanel, da, plesk). Znalazłem openpanel ale niestety on jest napisany pod linuxa a ja potrzebuje pod windows 2003. Czy istnieje takie coś. Jeżeli tak proszę o nazwę i link będę wdzięczny. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Plesk masz pod windows ale niestety platny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Nie ten temat i plesk z limitem domen jest bezpłatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michmin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Relayed a możesz podać link do tej wersji pleska bo nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 O ile pamiętam, to jest Plesk bez licencji właśnie w trybie obsługi limitowanej (bodaj aż jednej) domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Można prosić link do tej wersji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 http://www.parallels.com/en/products/plesk75win/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach