Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Mam do odstąpienia maszynkę o następujących parametrach: Sempron LE-1200+ (2,1Ghz) 2GB DDR2 800MHz 250GB HDD, 16MB cache 200GB transferu miesięcznie 99zł opłata aktywacyjna 129 zł opłata abonamentowa Lokalizacja: Polska / Łódź Łącza: Crowley / Exatel System: Debian 4.0 Serwer dostępny w przeciągu 5-10 minut od otrzymania potwierdzenia przelewu. _________ dane firmy: eFuturo - Sebastian Szeliga 90-113 Łódź, ul. Sienkiewicza 6/11 NIP: 725-188-10-13 REGON: 100160373 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Nie oriętujesz sie może ile serwer 1, 32 slotowy bierze transferu? Bo bym od ciebie to kupił ale nie wiem ile bierze transferu ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Nie oriętujesz sie może ile serwer 1, 32 slotowy bierze transferu? Bo bym od ciebie to kupił ale nie wiem ile bierze transferu ;x ale o jakim serwerze mówisz ?? serwer gier shoutcast czy co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 O jej sorry zapomnialem napisac Serwery gry Counter-Strike 1.6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 O jej sorry zapomnialem napisac Serwery gry Counter-Strike 1.6 Boże... 1. TU NIE PISZEMY O GRACH http://gamehostingtalk.pl 2. W eFuturo nie można umieszczać serwerów gier, zresztą i tak są problemy z ich sensownym działaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 okolo 100 gb miesięcznie będzie ci jadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 okolo 100 gb miesięcznie będzie ci jadło Jak rozumiem dane z kosmosu lub szklana kula? Hmm, w takim przypadku kalkulując dalej wychodzi na to, że przy 300 slotach będzie niecały 1TB miesięcznie kurde, mi na serwerach z grami tyle nie wychodzi... ehh, pewnie zły licznik jak już o tym rozmawiamy, to wszystko zależy od tego, jak będzie obciążany serwer... możesz zjadać 50GB transferu, możesz i 250GB nie ma reguły, wszystko zależy od tego jak często i w jakiej ilości będą ludzie przesiadywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 1. Oferta sprzed roku a Ty chcesz tu coś kupować ?! 2. 24/7 32 sloty to ponad 1.5TB miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach