emicom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Witam, nie jestem w stanie sprawdzić każdej oferty, a potrzebuję Shared Hosting, małe konta za około ~50 zł brutto w Niemczech od Polskich firm (faktura VAT). Bardzo mile widziany panel DirectAdmin. Zależy mi na różnych IP. Mam już w firmie Hetzner z netial.pl i linuxpl.com Szukam innych, może być Austria, Holandia, Belgia itp. oprócz Niemiec. pozdrawiam, Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Livenet.pl kiedyś miał NL, trza by spytać, czy już wszystko w Sosnowcu, czy jeszcze nie. Do tego webd.pl też było w NL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 My wszystko mamy już u siebie więc trzeba szukać dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 nie jestem w stanie sprawdzić każdej oferty, a potrzebuję Shared Hosting, małe konta za około ~50 zł brutto w Niemczech od Polskich firm (faktura VAT). (...) Szukam innych, może być Austria, Holandia, Belgia itp. oprócz Niemiec. Jeśli może być także we Francji, zapraszam do zapoznania się z naszą specjalną ofertą dla klientów indywidualnych. Proszę zapoznać się zarówno z ofertą kont serii home jak i static. Panel DA, faktura Vat to rzecz oczywista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach