www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 W sumie to nie wiem w jakim dziale to umieścić - Więc proszę moda o ew. przeniesienie. Zgłoszono się do mnie z porśbą o pomoc w sprzedaniu firmy hostingowej z klientami. W sumie jeden serwer z hetznera (DS 5000 kupiony u polskiego pośrednika koszt miesięczny ok. 299 zł) odsprzedawany jest komplet, licencje na panel DA, panel billingowy itd. Czyli gotowiec Firmie zależy na tym aby przyszły właściciel nie przestał świadczyć usług obecnym klientom. Szczegóły (ilość klientów, IP itd.) na PW. Odsprzedaż tylko dla firm, właściciele nie chcą aby klienci trafili w ręce krzaka! p.s. nie jest to nic związanego z najdmen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 W sumie to nie wiem w jakim dziale to umieścić - Więc proszę moda o ew. przeniesienie. Zgłoszono się do mnie z porśbą o pomoc w sprzedaniu firmy hostingowej z klientami. W sumie jeden serwer z hetznera (DS 5000 kupiony u polskiego pośrednika koszt miesięczny ok. 299 zł) odsprzedawany jest komplet, licencje na panel DA, panel billingowy itd. Czyli gotowiec Firmie zależy na tym aby przyszły właściciel nie przestał świadczyć usług obecnym klientom. Szczegóły (ilość klientów, IP itd.) na PW. Odsprzedaż tylko dla firm, właściciele nie chcą aby klienci trafili w ręce krzaka! p.s. nie jest to nic związanego z najdmen.pl Mogę prosić na PW o info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 Ja również proszę takie info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Ja także bym poprosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJ MerLin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Mogę również prosić o info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 Temat do zamknięcia - sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach