Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Po co opisywać //Edit - To kiedy następny meet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 na następnym party się dowiesz ;P pozdro 600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Mieliście miło, jakby ktoś jeszcze opisał któreś zdjęcie kto jest kto z forum byłoby miło dla tych co nie byli Masz teraz konkretny powód by zawitać następnym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Masz teraz konkretny powód by zawitać następnym razem No jasne ale nie na drugi koniec Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2008 No jasne ale nie na drugi koniec Polski Niekoniecznie, można ugadać jakieś weekendowe spotkanie - tylko z konkretnym wyprzedzeniem, tak aby każdy mógł dojechać, zaplanować itd. A co do meetingu w krk - było super, żałuję tylko, że musiałem wcześniej wyjść ehh te dyskusje przy piwku: co lepsze kolokacja czy dzierżawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2008 Hehe - Jaruś ; - ) Który? wtf ?: P heh.. i ocenzurowali pozdrowienia dla mnie, nie ładnie.. ciekawe który to... Ja mogę się pisać na Wrocław i okolice ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Musiało być tam za***iście. Nie ma to jak rozmowa w gronie. Może kiedyś dołączę. Na razie brak 18-nastki :/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Musiało być tam za***iście. Nie ma to jak rozmowa w gronie. Może kiedyś dołączę. Na razie brak 18-nastki :/ Pozdrawiam buehehe byli tacy co nie mieli nawet spacerowałem im po browar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 art. 208 Kodeksu karnego„Kto rozpija małoletniego, dostarczając mu napoju alkoholowego, ułatwiając jego spożycie lub nakłaniając go do spożycia takiego napoju, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Ojj.. Paweł.. Oj Paweł.. Firmy już zza kratek nie poprowadzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ojj.. Paweł.. Oj Paweł.. Firmy już zza kratek nie poprowadzisz bezalkoholowe !!! p.s. @Patrick "Zabłysła gwiazda szeryfa znak ..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Gdyby tak postępowali ze wszystkimi bo pan Kowalski który ma 18 lat i 30 dni kupował panu Nowakowi który ma 17 lat i 335 dni kupił mu piwo to by zabrakło chińczyków żeby u nas pracować i nas pilnować ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Tak, ale jak na zdjęciu widziałem to wszyscy starsi. Chyba jednym nastolatkiem bym był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Widocznie nie zauważyłeś Linuxa :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Lato jest może podjedzcie z brzydkiego Krakowa na pomorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buldog 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ile linux ma lat? Na pewno więcej niż ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Mniejsza o to ile kto ma lat.. :-)) Ważne że dobra zabawa była, prawda chłopaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 W Poznaniu też możnaby coś zorganizować Panowie, chętnie wpadłbym na spotkanie - miejsce nie gra roli, tylko przydałoby się jakieś info z wyprzedzeniem 2-3 tygodnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Proponuję tym razem coś na wybrzeżu Skoro było południe to musi być i północ Potem będzie wschód i Zachód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Linux - nie ważne ile mat lat Ale dobrze wódkę pije, hah piłem z nim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 upili nieletniego... niu niu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 upili nieletniego... niu niu Za młodych lat poznał smak goryczy... Ważne że przeżył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Ale dobrze wódkę pije, hah piłem z nim:) w końcu Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2008 Nie no sorki za offtop bo nie wytrzymam Patrick - chcesz powiedzieć, że napiłeś się procentów po 18-tych urodzinach ?? Bo coś tępisz tutaj towarzystwo widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach