Grzesiu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Widać, że popili skoro śpią do tej pory A ja chciałem poczytać sprawozdanie z imprezy, gdyż też jestem z Krakowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Widać, że popili skoro śpią do tej pory A ja chciałem poczytać sprawozdanie z imprezy, gdyż też jestem z Krakowa. Nie śpią, nie śpią, tylko czekają - może Bartek coś napisze I pokaże fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 w ramach sprawozdania muszę Was bardzo przeprosić. Pomimo usilnych starań w Krakowie udało mi się być dopiero w późnych godzinach wieczornych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 elo, było lajtowo i mało alko pozdro 600 :hello: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Pomimo usilnych starań w Krakowie udało mi się być dopiero w późnych godzinach wieczornych. Mogłeś dzwonić bo meet trwał też do "późnych godzin nocnych" . Wielkie dzięki za fajną imprezę i proponuje wymianę nr gg/maili. Mam nadzieję że kiedyś się jeszcze spotkamy . P.S nie wrzucać zbereźnych zdjęć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 P.S nie wrzucać zbereźnych zdjęć! Wrzuuuuucać bo ktos miał podobno fajną koszulkę i z napisem w sumie dotyczącym mnie najssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 o Windows Ty żyjesz pozdro 600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 o Windows Ty żyjesz No trudno . Gorzej, pamiętam prawie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Podobno popili i biegali na golasa po rynku. Tak przynajmniej słyszałem . Oczywiście wszystkiemu zaprzeczą, bo byłby wielki wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Właśnie dojechałem do domu. Było naprawdę fajnie, tak alkoholu prawie nie było.... Odsapnę i wrzucam fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Dodam tylko jeszcze, dla tej części która odpadła koło 3, że razem z Adrianem, Przemkiem, Jeżem i Linuxem udaliśmy się jeszcze do klubu (Adrian jest niekwestionowanym mistrzem parkietu ; - ) ), także imprezę zakończyliśmy jakoś koło 6 rano. Dziękuję wszystkim za naprawdę świetny wieczór, ciekawe rozmowy i tą małą ilość alkoholu.. bo by mnie teraz głowa bolała.. czy coś.. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 (Adrian jest niekwestionowanym mistrzem parkietu ; - ) ) Dokładnie . Zgadzam się w 100% Dobra zabawa to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 @sonin heh, zwłaszcza że nie których trzeba było aż zmuszać do wyjścia na parkiet chociaż na chwilę @Linux, to Ty żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Zgadza się byliśmy tak pochłonięci konwersacją, że nawet nie było kiedy.. nadrobimy następnym razem ; - ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 @Linux, to Ty żyjesz? A kto najpóźniej pojawił się na wht? (teoretycznie najpóźniej wstał ) [joke ] nadrobimy następnym razem ; - ). Jakiś konkretny plan? Na drugim meetingu powinno być więcej osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 @Linux w niedziele i święta nie siadam przed kompem zaraz po przebudzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 .... (Adrian jest niekwestionowanym mistrzem parkietu ; - ) ) hmmm.... To czyli na jakiś next ja mam się pojawić (tylko jak ja będę to będzie więcej alkoholu ) i pokazać z gorącymi 16 jak się wymiata heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Hehe - Jaruś ; - ) A gdzie zdjęcia? ; - ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Na następnym local zjeździe frekwencja userów: powyżej 20 sztuk mile widziana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Hehe - Jaruś ; - ) Który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Rejf 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Ty ; - ) hehe, generalnie bylo bardzo sympatycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Trochę zdjęć. Najpierw w małym gronie: Potem w trochę większym: Były zdjęcia rozwodowe: Była radość: I zdziwienie: Szpanowanie komórką (tzw. sesja fotograficzna) : Przeglądanie forum!! Wiadomości dla znajomych: Oraz nowe znajomości: Raz jeszcze dzięki za zorganizowanie spotkania i Waszą obecność. Na taką imprezę chętnie wpadnę częściej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Prawie jak z naszej klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Fotki rzeczywiście całkiem nieźle wyszły. Spodziewałem się że będzie gorzej ale chyba mamy kogoś z talentem do zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Mieliście miło, jakby ktoś jeszcze opisał któreś zdjęcie kto jest kto z forum byłoby miło dla tych co nie byli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach