Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 No szkoda, szkoda. Jednak kilka osób miało racje odnośnie takich spotkań . To chyba normalne że dużo osób się deklaruje a przychodzi tylko kilka. Trudno, liczę na Przemysława i jego kolegę . To już jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 jedzie ktoś z warszawy pociągiem jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Trudno, liczę na Przemysława i jego kolegę . Będą ale trochę później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 jedzie ktoś z warszawy pociągiem jutro? Pytaj Belika, może się skusi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Ja dotrę w zależności od korków na 7 i 28, niestety kolega w tym czasie musi zostać w firmie. Także spotkanie proszę śmiało rozpoczynać beze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Z pewnością chociaż na chwilkę wstąpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 To ktoś jeszcze się wybiera? Z pewnością chociaż na chwilkę wstąpię Na dłuższą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 łoo ja mam abstynencki wieczór chyba dziś :/ tragedia .... ale podobno po coli się we łbie pier .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Ok, już wiem że będzie ciężko dotrzeć na 16. O 14 najwcześniej wyjadę z Częstochowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Bartek, jak coś masz telefon. Gdybyś wiedział że się dużo spóźnisz to przekaż mi szczegóły o rezerwacji i po prostu dojdziesz. P.S Peeeeeech - w Krakowie pada od rana ale podobno po coli się we łbie pier .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 P.S Peeeeeech - w Krakowie pada od rana Spoko Linux przeciera się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Spoko Linux przeciera się Noo.. mam nadzieję To do zobaczenia dziś koło empiku (Sienna 2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Proponowana jest "Re" na Świętego Krzyża. O 16 nie powinno być problemu z miejscem, rezerwacja nie była konieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 O 16 nie powinno być problemu z miejscem, rezerwacja nie była konieczna. W takim razie ok, ustosunkowałem się do Twojego wcześniejszego posta w którym coś wspominałeś o rezerwacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Może ktoś pomyśli nad aparatem by wykonać zdjęcia do albumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Taa.. ja biorę Kurdę, zniknęła mi możliwość edycji postów. Biorę moją 5Megapixxxelowom cyfrówkę. Jak ktoś ma coś lepszego to też może wziąć. //Edit - o scaliło się, super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Nie wiem czy aparat to dobry pomysł ; - ). Jakbyś jeszcze Linux mógł zarzucić aktualną listą potwierdzonych uczestników. Btw. Ja również mogę mieć lekki poślizg czasowy, w razie jakbym nie dotarł punktualnie, to będę do Ciebie dzwonił Linux. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Trochę żałuje że muszę teraz pieścić 2 siostrzeńców, a nie jestem w drodze do Krakowa... Mam nadzieję że zorganizujecie coś we Wrześniu :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Adrian Szczepanik,Najdmen.pl,Przemysław*,Bartosz Gadzimski*,Sonin*,Linux + jacyś pozycjonerzy * - możliwe spóźnienie. Nie wiem czy aparat to dobry pomysł ; - ). Zawsze można wziąć, zdjęć nie trzeba robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Biorę moją 5Megapixxxelowom cyfrówkę. Jak ktoś ma coś lepszego to też może wziąć. Własnie miałem zamiar wziąć moją małpkę, czyt. fudżika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Dobrej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Ja biorę nikona lustrzankę + lampę więc nikt nie musi brać na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Fobi, a koszulki WHT będą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Ja biorę nikona lustrzankę + lampę więc nikt nie musi brać na siłę. Ok, to ja się nie obciążam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Fobi, a koszulki WHT będą? Ze względu na zbyt krótki okres czasu nie udało mi się zorganizować (tłumaczył się będę na miejscu ale wszystko będzie wynagrodzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach