verde 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2008 Wiec tak mam jako OS debian 4 + DA. Ale mniejsza z tym. Chodzi mi o poczte webmail. Poczta dziala elegancko mozna czytac odbierac wiadomosc wszytko dziala jak trzeba, z tym ze jest jeden mankament, z ktorym nie daje sobie rady . Jak powiedzialem poczta dziala kazdemu nie tylko mi i na kazdym jak dota loginie pocztwym , ale tak jet pewne konto reseller dajmy o nazwie test. Wiadomo ze przy zakladaniu konta czy reseller czy www, w DA dostajemy takie jak by glowne konto pocztowe . I wszytko jest ok na innych kontach reseller czy www, lecz te nieszczesne konto reeller jak je wczesniej nazwalem test chcac sie zalogowac danymi z tego glownego konta pocztowego czyli login test i haslo wywala blad ERROR (2): html_entity_decode() [function.html-entity-decode]: charset `iso-8859-2' not supported, assuming iso-8859-1 (/var/www/html/webmail/inc/class.uebimiau.php:171) Oczywiscie szybko sprawdzilem czy na kazdym koncie reseller, czy www, taki blad wywala lecz nie tylko na tym konice takie cuda niewidy sie dzieja. Ja juz stracilem silem z tym jednym kontem pocztowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 Ładnie i czytelnie piszę że nie obsługuje iso -2 zmien na 1 albo UTF 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach