sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2008 Znacie może jakiś darmowy hosting, który pozwoli się oswoić z phpcoinem? Sprawdzałem CBA, ale tam niestety nie działa. Wiem, że tam nie udostępnię powierzchni nikomu, ale póki co zależy mi jedynie za zaprzyjaźnieniu się z tym skryptem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 weź jakiś hosting co daje 7 dni bądź więcej i masz hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 'rzal i bul'..... naprawdę tak trudno kupić hosting np w hekko.pl za 25,62 zł ROCZNIE!!! niż później latać, płakać i martwić się o pliki? i robić co chwilę backup?? lol... ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 'rzal i bul'..... naprawdę tak trudno kupić hosting np w hekko.pl za 25,62 zł ROCZNIE!!! niż później latać, płakać i martwić się o pliki? i robić co chwilę backup?? lol... ;f Nie żaden rzal i bul czy tez lol... ;f, a potrzeba jakiegokolwiek hostingu. A na co mi kupować hosting w hekko, skoro wkrótce mam zamiar kupić resellera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Nie żaden rzal i bul czy tez lol... ;f, a potrzeba jakiegokolwiek hostingu. A na co mi kupować hosting w hekko, skoro wkrótce mam zamiar kupić resellera? to kupuj.. a nie marudzisz o darmowych hostingach... masz chyba webh (mniemam tak po sygnaturce..) to walnij tam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 masz chyba webh (mniemam tak po sygnaturce..) to walnij tam.. Moja sygnatura nie jest sponsorowana. Po prostu wymieniłem w niej warte polecenia firmy. Już sobie poradziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach