tramil 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 Ja mam takie pytanie: Przy tworzeniu własnego serwera na LeaseWeb jest dział Transfer miesięczy. W jednym miejscu jest np. 750GB i to rozumiem ale nizej w tej samej kolumnie jest juz np. 10mbitps. Tutaj to chyba oznacza na jakim łączu ma znajdowac sie serwer. Dobrze mysle bo opis tych kolumn jest tam kiczowo zrobiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 Ja mam takie pytanie:Przy tworzeniu własnego serwera na LeaseWeb jest dział Transfer miesięczy. W jednym miejscu jest np. 750GB i to rozumiem ale nizej w tej samej kolumnie jest juz np. 10mbitps. Tutaj to chyba oznacza na jakim łączu ma znajdowac sie serwer. Dobrze mysle bo opis tych kolumn jest tam kiczowo zrobiony. 750GB oznacza 750GB dostepnego transferu na (teoretycznie) nieograniczonym laczu. 10Mbit flatfee to pelne 10Mbit bez limitu transferu. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tramil 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 tak myslalem ale chcialem sie upewnic bo kolumna jest podpisana " Monthly transfer" Dzieki za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach