Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Hi, nie zwykłem prosić o coś za free i zazwyczaj wolałem kupić od razu vpsa/dedyka ale cóż Potrzebuje konto na serwerze/pcie z windowsem (ważne). Co do wersji może być to 98/XP/2003/Vista (). Chciał bym odpalić małą aplikacje (używającą kilka MB ramu i miejsca na dysku). Niestety nie ruszy ona pod Wine. Nie opłaca kupować mi się vpsa na 10MB ramu. Zresztą i tak to nie bezpośrednio dla mnie . Do tej pory "hostowałem się" u Jarka i Malu ale Pan Paweł (:*) zmienił system na Debiana xD. Podsumowująć potrzebuje konto o parametrach: CPU: Nie ważne RAM: z 10MB Dysk: Aktualnie 20MB ale wystarczy wyczyścić logi i szybko się zmniejszy . System: Wymagany windows. Dostęp: Najlepiej zdalny pulpit, loguje się zazwyczaj po to aby zresetować aplikacje (czyt. login, szybki reset i logout ). Aplikacja to bot do pewnej gry, sam nie mam skąd załatwić komputera z windowsem działającego 24/7 ale może ktoś z forumowiczów ma wolny serwer? Who know's Zapytać nie zaszkodzi. Pozdr! P.S Nie chciałem tego umieszczać w prośby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach