asior 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 szukam pracy jako helpdesk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 szukam pracy jako helpdesk Moze napisalbys troche wiecej o sobie? CV, zyciorys, czego szukasz i czego oczekujesz, skad jestes. Jednym zdaniem (o ile mozna to nazwac zdaniem) zadnego potencjalnego pracodawcy nie zachecisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asior 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 Warszawa, jestem studentem 2 roku informatyki na WAT - w trybie zaocznym, i jeszcze parę słów o mnie... Brak nałogów, posiadane prawo jazdy od 1996 (kategoria , szybkość przyswajania nowych wiadomości, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, znajomość budowy i struktury wewnętrznej PC, podstawy programowania ( Asembler, C, Ada 95 ), znajomość pakietu Microsoft Office Professional (Word, Excel, Access, Power Point), Windows 98/2000/XP, programy graficzne ( Corel Draw, Photoshop ) oraz możliwość pracy z dowolnym programem komputerowym po krótkotrwałym zaznajomieniu. Obecnie opiekują się komputerami w firmie, w której pracuję Jestem też odpowiedzialny za modernizację sprzętu i zakup oprogramowania P.S. Posiadam też uprawnienia elektryczne do 1 kV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach