shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Cześć, Mam potrzebę skompletowania około 10-20 kont pod SEO. Wymagania: IP w RÓŻNYCH KLASACH C. Z góry uprzedzam pytania "po co to komu": nie ja będę z tego korzystał. Zależy mi na jak najmniejszym rozdrobnieniu (jak najmniej faktur od różnych firm). Proszę o propozycje - im więcej IP z różnych klas jest w stanie zapewnić jedna firma, tym lepiej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 3 Klasy dostępne w Hekko.pl - zamówienie po kontakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Jest coś takiego: http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=55120 ale jak to wygląda w praktyce trudno mi ocenić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Same IP to nie problem - mogę kupić dedyka i za friko dostać choćby 60. Chodzi tu wyłącznie o te klasy adresowe. Tak czy inaczej, z allegro bym nie kupił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach