Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Cześć, Jak sprawdzić swoje umiejętności w dziedzinie Linuksa? Chciał bym postawić własny serwr a potem żeby ktoś mi go sprawdził na ile to dobrze zrobiłem tylko nie wiem gdzie to postawić... Może ktoś ma wolnego dedyka albo VPSa? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Cześć,Może ktoś ma wolnego dedyka albo VPSa? ) Wysłałem Ci link, login i hasło do hypervm na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Wysłałem Ci link, login i hasło do hypervm na PW Normalnie jestem tak mile zaskoczony że nie da się tego opisać )) Nie sądziłem że na prawdę ktokolwiek mi udostępni swój sprzęt. Bardzo dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Normalnie jestem tak mile zaskoczony że nie da się tego opisać )) Nie sądziłem że na prawdę ktokolwiek mi udostępni swój sprzęt. Bardzo dziękuje Nie rob ze mnie dobiroczyńcy, bo zaraz będę mieć milion pytań o sponsoring Poprostu VPS do którego dałem Ci dostęp okazał się niepotrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 JarekMk poproś na forach hackingowych o DDOSa na tego VPS-a, wtedy sprawdzisz swoje umiejętności : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 I jak posprawdzałeś się ?? Jaki rezultat - pochwal się, jak testowałeś i co Ci z tego wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Pawle, masz jeszcze jakis wolny vps? Na kilka dni? Potrzebuje cos z dostepem do ssh, aby zrobic konwersje forum (bazy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 I jak posprawdzałeś się ?? Jaki rezultat - pochwal się, jak testowałeś i co Ci z tego wyszło A więc tak, zainstalowałem Apache 2.2 MySQL 5.0 BIND9 proftpd Nie wiem czemu ale nie potrafiłem ustawić phpmyadmin'a tak aby działał... Właściwie to za dużo nie po testowałem bo mam remont łazienki nadal ;/ Widać muszę jeszcze się wiele nauczyć, przydał by mi się ktoś kto by patrzał na to co robię i oceniał - nawet znalazł się taki kolega uczynny ale chyba jestem za trudnym zawodnikiem na takie pytania które miałem Tak czy inaczej dzięki bardzo za możliwość takiego testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Pawle, masz jeszcze jakis wolny vps? Na kilka dni?Potrzebuje cos z dostepem do ssh, aby zrobic konwersje forum (bazy). Litr zaklikaj do mnie na gg w godzinach wieczornych (22-23). 7595109 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Litr zaklikaj do mnie na gg w godzinach wieczornych (22-23). 7595109 Byłeś właścicielem trool.pl? http://www.swistak.pl/uzytkownicy/trool_pl.html? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Byłeś właścicielem trool.pl? http://www.swistak.pl/uzytkownicy/trool_pl.html? Nie Na początku tylko pomagałem w zamian za darmowy serwerek p.s. no i trochę ostatnio przyczyniłem się do zmiany właściciela na Edarta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 A ku mojej uciesze tamten działa jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 A ku mojej uciesze tamten działa jeszcze Hehe w cheapvps tak często jest A usunęli mi już invoice za ten vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach