Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Witam szukam serwera dedykowanego pod serwery gier (Nie pod firme) Tylko dla mojego użytku i bez limitów transferu. Np pod takie gry: Cs 1.6 COD4 ET. Thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Pod niskie SLA - livenet.pl - bez BGP etc. Jesli cos bardziej zaawansowanego - zieleniak - Gdansk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 mógł byś podać link do serwerów z gdańska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Zapraszam do nas do 500 złoty możemy złożyć naprawdę mocną maszynę z duża ilościa transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Czyli gdzie LiveNet? bardzo złych komentarzy się naczytałem na temat tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Hm, też mnie to ciekawi, dla tego dorzucę hasło: kolokacja. Jak się przedstawiają koszty do takich zastosowań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 balticdatacenter.pl. - polecam. Mam pare poteznych serwisow, koolokacja tam to sama przyjemnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 instalacja kosztuję. Ale może skusił bym się na to LiveNet jeśli bez limitu transferu będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 w PL raczej ciężko będzie bez limitu transferu najlepsze by było ovh http://www.ovh.pl/prywatne/produkty/eg.xml no ale FR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Byłem właśnie na tym ale co do serwerów to chyba się nie nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Nie decyduj sie w koolokacje w LivenNET - bez BGP i zapasowych akceleratorow mocy. Profesjonalne uslugi - OVH + BalticDataCenter. Ja mam takowe ustawienia i od 4 miesiecy dziala jak w 'niebie' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 No tak ale instalacja kosztuje,a ja nie mogę sobie pozwolić na to żeby zapłacić z 900 zł za serwer. A jak myślisz ten z ovh za 486 zł by był dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 No tak ale instalacja kosztuje a ja nie mogę sobie pozwolić na to żeby zapłacić z 900 zł za serwer. A jak myślisz ten z ovh za 486 zł by był dobry? napewno pociągnie serwery gier tylko patrz na pingi bo to FR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Pingi z OVH ok 60-70. Da się żyć. Zaraz tu wrzucę ip serwera na RPSie z OVH.Znowu edit nie działa.. panie admin techniczny, działaj pan!91.121.200.228:27015 Strefa51-Zombie www.cs-strefa51.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Jesli chcesz sprzedawac sloty to zapomnij o OVH. Nikt nie kupi serwera klanowego z pingami rzedu 60-70 ms majac za grosze sloty na serverach PL rzedu 10-30 ms. OVH do grania na wlasnych serwerach gier, dla przyjemnosci, to fajna sprawa. Polecam z autopsji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talk2Pr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Czytaj ze zrozumieniem. Już znalazłem dobrą ofertę w LN dziękuje za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach