krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Chyba leży sisco bo moje konto reseller nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Jezeli nie potrafisz wykonac podstawowych funkcii sprawdzajacych czy 'host is down', raczej nie rozpoczynaj takiegto tematu. U mnie wszystko dziala bez zastrzezen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 U mnie jeszcze lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 @eros spokojnie, może padł po prostu ten jeden serwer... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 sisco posiada jeden rekord A IN A.(dla prostrzego zidentyfikowania). Wiec jesli mu nie dziala, a mi be zarzutow strona sie wczytuje, cos po jego stronie jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Ale on pisze o swoim koncie (reseller), które przecież może być na innym serwerze. Dobra, nieważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Dlatego najlepiej podać adres strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach